Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első "randi" az exxel? Hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első "randi" az exxel? Hogyan?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt, aztán ő szakított velem, de közben hébe-hóba tartottuk a kapcsolatot. 1 hónap után elmondta, hogy szeret és hiányzom neki, hibázott és nem tud nélkülem élni, próbáljuk meg. Mivel még én is szeretem, és nagyon pedálozott, ezért adtam neki egy esélyt, de mondtam, hogy ez a szakítás nem tett jót, ezért csak lassan haladjunk.

Úgy volt, hogy múlt héten találkoztunk volna, munkahelyemre eljött volna értem, hazavitt volna, aztán elmentünk volna vacsorázni. De munkahelyemen baleset ért, felhívtam mi történt és 5 perc alatt ott is volt értem, hazavitt, azt hittem rendben lesz minden, de be kellett mennem a kórházba (oda már apukám vitt be), aztán mivel ismerőse ott dolgozik így megtudta, hogy ott vagyok, így megbeszélték, hogy vegyenek előre engem. Utána még telefonált hogy hogy vagyok. Másnap eljött hozzám és hozott csokit, hogy jobban legyek, beszélgettünk, normális volt, és meg is ölelt, éreztem, hogy meg akar csókolni, de én csak arcra puszit adtam neki, nem akartam elkapkodni. Azóta már jól vagyok, és ugye megint felhoztuk, hogy mikor találkozzunk. A vacsora kedvéért hamarabb el is kéreckedik a munkahelyéről.

Bevallom, kicsit félek, hogy mi lesz, például, hogy adjak-e neki csókot a randi végén, mert azt látom én is hogy számíthatok rá és fontos vagyok, vagy inkább ne, mert az már túl gyors lenne? Tudom, sokan nem pártolják a felmelegített káposztát, de akinek van ebben pozitív tapasztalata, az leírná, hogy hogyan érdemes haladni ezzel?

2016. nov. 15. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt tudod esetleg miert szakitott? Illetve mit mondott "szakitoszovegkent?"
2016. nov. 15. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Exszel. És leginkább sehogy.
2016. nov. 15. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
6 elvesztegetett (fiatal) év után, hát én dühös lennék az elfuserált életem miatt..
2016. nov. 15. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Aztán nehogy féltékenységi rohamot kapjon a Word vagy a PowerPoint! :D

Láthatóan te is akarod, hogy folytatódjon a dolog; az, hogy mi lesz belőle, csak rajtatok múlik, ahogy a tempót is ti diktáljátok.

Azt viszont talán érdemes lenne tudni, hogy miért szakított veled. Ha egy harmadik miatt, az nem túl jó, mert akkor lehet, hogy legközelebb is megteszi; ha ő érezte úgy, hogy valami nem stimmel, hogy "szeretne egy kis levegőt szívni", akkor meg le kell ülnötök megbeszélni, hogy mi volt a baj. Szóval tisztázzátok ezt a kis "szünetet", aztán meglátjátok, hogy van-e értelme és lehet-e folytatni.

2016. nov. 15. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ennek az egésznek megmondom őszintén nem sok értelmét látom. 6 év után úgy viselkedtek, mintha most ismerkednétek? Nemtom, nekem ez kozmikus.
2016. nov. 15. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ex + vel = exszel
2016. nov. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!