Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Heti 1 randi kevés az elején?
Hétvégén randiztam először a fiúval, nagyon jó volt. Nem lakunk közel egymáshoz, 3 órát utazott értem. Most gondolkodom rajta, hogy legyen a következő randi (már említette, hogy legyen). Én hétvégén megyek a városába, és akkor tudnánk találkozni, de egy hét kihagyás nem rontja el a "varázst"? Nem sok ez a szünet kicsit? Én szívesen találkoznék vele hét közben is egyébként, csak kicsit macerás lenne.
26/L
26 évesen ott tartasz, hogy lánynak érzed magad és heti 1 RANDIRÓL kérdezel?
Magadba kéne nézni.
26 évesen nem itt kéne tartani, de mindegy.
Igen, kevés heti egy találkozás.
Azért ebben a korban már több szokott történni mint randizgatás, nem gondolod?
Most azért le kell nézni valakit, mert 26 évesen még nincs családja? Nem mindenki halad egyformán gyorsan az életben.
Ha ilyen nagy a távolság, akkor teljesen rendben van.
Tényleg #5-ös?Na ne mond...
A második találkozáskor szex volt köztünk, köszönjük azóta is együtt élünk.
Nem mindenki olyan frigid mint esetleg te, nekem igenis fontos a szex.Netán 30 felett várnom kellett volna hónapokig?És ha x hónap után derül ki,hogy pocsék az ágyban?Kösz, de nem.
A ruhát is felpróbálod mielőtt megveszed.
Hát mi pedig egy hónap alatt négyszer találkoztunk, (különböző okok miatt), és csak akkor jöttünk össze. Plusz egy hónap mire lefeküdtünk. És nem, cseppppet sem vagyunk prűdek. Ennek már több, mint 5 éve.
Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy nincs erre recept. Semmi se biztosíték arra, hogy hosszútávú és boldog lesz a kapcsolat később.
27/N
Ebben egyetértek, nincs garancia egy kapcsolatra.
De szeretem tudni, hogy az ágyban passzolunk-e.Mert ha nem, akkor megette a fene.
Mindenki akkor fekszik le a partnerével amikor akar.Ezt mindenki máshogy érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!