Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taktikáztok ismerkedés alatt?
Nyilván vannak, akik igen.
Én ennél egyenesebb ember vagyok, és az alapvető őszinteséget (amibe bele tartozik az is, hogy nem taktikázik) a partneremtől is elvárom.
Épp szombaton szakítottam meg emiatt az ismerkedést egy lánnyal. Nekem elsődleges szempont, hogy ha már valaki a hozzám legközelebb álló lány akar lenni, akkor ne mutassa magát másnak, mint aki.
Simán van olyan, hogy nem kersem 1-2 napig, de az nem "taktikából", hanem mert vannak egyéb dolgaim is, és férfi lévén egyszerre jellemzően csak kevés dologgal szeretek foglalkozni.
És ezzel valszeg a férfiak nagy része így van, szóval ha a kérdés arról szól, hogy egy férfi 1-2 napig nem jelentkezik nálad, akkor az most mit jelent, akkor nagyobb valószínűséggel jelenti azt, hogy csak szimplán férfi, mint azt, hogy taktikázna.
Volt hogy taktikáztam, de az már kényszerűség. Ott nincs minden rendben. Amikor nem jött minden simán, és taktikáznom kellett, akkor abból nem lett semmi, a lánynak nem kellettem.
Szóval ha te vagy a lány, akkor valószínűleg távolságtartónak tűnsz neki, bizonytalan az egésszel kapcsolatban. Ha akarsz valamit, akkor biztasd valamilyen módon!
24f
Nem szeretnék, de sajnos valamennyire muszáj bizonyos rituálékat betartani, mert jónéhány dolgot hajlamos vagyok másképp csinálni, mint a többség egész egyszerűen azért, mert úgy hatékonyabb, praktikusabb, jobban szeretem, vagy csak épp úgy alakult, viszont ezt szinte lehetetlen elmagyarázni az elején, szóval muszáj belemennem a játékba valamilyen szinten.
Pl amit írt az 5-ös, nekem nem gond, ha gyakran/sokat beszélgetünk neten például, de nem vagyok kiéhezett sem, szimplán csak ilyen vagyok. Na de a lány meg nem hiszi el bemondásra, hogy nem azért csinálom, mert kiéhezett vagyok (és valljuk be, nem is kötelező elhinnie), szóval vissza kell fognom magam kicsit.
25/F
Az első 8-10 hónap alatt, míg fejlesztettem a személyiségemet, taktikázás volt, annak számított. Ma már ösztönből jön, tehát most már nem az.
33F
Igen. És a sikereim alapján (mint alkalmiak, mind tartós kapcsolatok) beválik a dolog.
Ha nem vált volna be, azt mondanám hogy nem csinálom tovább, de gyakorlatias ember vagyok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!