Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy félek, hogy esetleg nem fog tetszeni?
Megismertem egy nagyon aranyos srácot, egy hullámhosszon vagyunk, mondhatni passzolunk egymáshoz. Nem sokára megejtjük a találkozót, de félek is ettől egy kicsit.
Mi lesz ha nem tetszem neki, vagy nekem ő?
Annyira jól elvagyunk, és félek, hogy "elveszítem" ha nem úgy alakulnak a dolgok köztünk.
Ő nagyon pozitívan áll hozzá, mondta is, hogy tudja ez több, mint barátság.
Láttam már róla előnyösebb képet és kevésbé előnyöset is.
Mit tegyek, hogy legyőzzem ezt a negatív hozzá állást?
próbálj meg mással foglalkozni, míg eljön a tali.
úgyis találkoztok, és akkor nagyon hamar megtudod.
a félelem normális, de akkor is tedd azt, amit akarsz.
Teljesen normális, amit érzel, hiszen kialakítottatok egymásról egy képet, amihez ragaszkodtok, és félsz, hogy ezt a valóság tönkreteszi.
Ellenben, ha egymáshoz valók vagytok, akkor nem ez fog történni. Ha mégsem, akkor értelmes emberek módjára meg lehet beszélni, hogy továbbra is tartsátok a kapcsolatot. Persze, az utóbbi esetnél megváltozik némileg a kommunikáció, ezt el kell fogadni, és engedni kell mindkét félnek, különben csak feszültséget generál.
Felesleges erre ráfeszülni, bár teljesen normális folyamat. Tényleg próbálj meg kicsit más dolgokkal lekötni magad, és oldani a benned felgyülemlő feszültséget. Aztán lesz, ami lesz :)
Tehát félsz attól, hogy elveszítesz valamit, ami még nincs is... Egy idealizált képhez ragaszkodsz, aminek talán nincs is köze a valósághoz.
Nem árt tudatosítani, hogy netes ismerkedéskor a valóság az első személyes találkozáskor kezdődik, addig csak illúzió, csak egy lehetőség. Ha nem felel meg az elképzeléseidnek, akkor mégis mit veszítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!