Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha új párod van elösször nem félsz, hogy mit fog szólni a testedhez vagy hogy esetleg nem fog neki tetszeni (meztelenül)?
Az első csók előtt nem félsz attól hogy vajon szerinte jól csókolsz-e? Az első szeretkezés előtt és közben nincs benned olyan érzés, hogy mit gondol rólad szex közben, megfelelsz-e neki az ágyban?
Kort és nemet is írjatok!
21/f,
nem
nem
miért kéne? Optimista vagyok és eddig jó visszajelzéseket kaptam, szal nem szoktam izgulni/gondolkozni ezen.
Persze, néha előjön ez az érzés. De ha eluralkodik rajtam, mindig arra gondolok, hogy nem vagyok bénább, mint más. No meg, hogy Ő nálam is biztos jobban izgul.
26/F
Érdekes módon meg se fordul ilyesmi a fejemben egy kapcsolat elején. Olyankor még olyan szenvedélyes minden, minden új... Inkább 5-6 hónap után bizonytalanodok el... Vajon nem unja a szexet velem? Nem tartja vastagnak a combomat?...stb :))) Azért elég könnyen legyőzöm az ilyen érzéseket, szerencsére. Meg hát a visszajelzések is olyanok:)
23N
Nem/nem/nem/nem.
Úgy vagyok vele, hogy az a jó, ha megismer. Minél jobban tudja már viszonylag az elején, hogy milyen vagyok - annál valószínűbb, hogy tényleg én érdeklem és nem valami rózsaszín kép.
Persze igyekszem a jobb oldalamat mutatni - de az én jobb oldalamat és nem valaki másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!