Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora "bunkóság" kifizettetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora "bunkóság" kifizettetni a lánnyal/nővel a randi költségét? (Kaja, üdítő, mozi. )

Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Egy tízes skálán nagyjából 18.

Ráadásul iszonyatosan szánalmas is, hogy anyagi csődbe jutsz, ha fizetsz egy kólát és egy mozijegyet. 12 évesen még nagy pénz. De felnőtt ember álljon már annyira saját lábon, hogy ne okozzon gondot 1500 ft!

Az meg a legnagyobb lúzerség, ha a sikertelen randi után kezdesz hisztizni, hogy fizesse ki, amit rá költöttél. Tényleg ennél lejjebb nem lehet süllyedni.

Viszont én már nem csodálom, hogy ilyen sok pasinak nincs csaja.

2016. nov. 13. 11:39
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Azzal nem értek egyet, hogy egy randi arról szól, hogy a férfi teper a nőért, aki nagy kegyesen esetleg hagyja magát, ilyen gondolkodású nő nekem nem kéne.

Viszont ha te hívod meg, akkor egy üdítő/tea csak belefér (moziba amúgy sem érdemes vinni, mert mi értelme két órán át csöndben ülni egymás mellett és egy képernyőre meredni?).

2016. nov. 13. 11:42
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
A "teper" nálam azt jelenti, hogy csak engem akar, nincs más nő, velem tölti a szabadidejét és látom rajta, hogy komolyak a szándékai. Egy szóval sem mondtam, hogy ezt nem viszonzom. Csak nem akkora elvárás ez :)
2016. nov. 13. 11:48
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
bunkóság. én se fizettetek ki vele semmit.
2016. nov. 13. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

"Ő akar engem meghódítani, tegyen érte."

Én konkrétan erre gondoltam, oké hogy a férfi teszi meg az első lépést, de a fenti mondat elég egyoldalúan hangzott. :)

2016. nov. 13. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Kifizettetni? Ezt mégis hogy gondoltad? Zsarolod? Én, ha ilyen helyzetbe kerülnék első randin, kinevetném a srácot, a saját részem kifizetném és elhúznék.

Kapcsolatban tök oké, mi mindig visszahívjuk a másikat.

2016. nov. 13. 12:10
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Mi az, hogy kifizetteti?

Mi van, ha nem fizetem ki? Letiltatja a fizetésemből vagy verőembert hivat?

Vicces.

Úgyhogy röhögve otthagyom, és tiltom mindenhol.

Nem kezdek el tépelődni, hogy mennyire bunkó. Kicsit bunkó pasival se kezdek.

2016. nov. 13. 12:18
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
ha ronda a némber még fájdalom dìjat is kell fizessen, igen teljesen rendben van .ppp
2016. nov. 13. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs pénzem, nem moziba hívom, hanem sétálni.
2016. nov. 13. 14:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Illik előre tisztázni.

Én felszoktam ajánlani, hogy fizetem a részem, de ettől függetlenül már maga a gesztus is jólesik, hogy a férfi szeretné állni a randit.

2016. nov. 13. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!