Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora "bunkóság" kifizettetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora "bunkóság" kifizettetni a lánnyal/nővel a randi költségét? (Kaja, üdítő, mozi. )

Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 11:04
1 2 3
 1/22 Költőnő? ***** válasza:
Ha felesbe szeretnéd, azt sztem nem árt előre tisztázni.
2016. nov. 13. 11:08
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Én felajánlom mindig, hogy kifizetem a részem. Szerintem udvarias dolog, ha a férfi mondja, hogy ő fizet, de sosem vártam el és ha 2-3. randin is ő akarna fizetni, az viszont már kényelmetlen lenne és nem engedném.

Nem tudom, mit értesz kifizettetés alatt, de ha úgy kérdezed tőle, vagy addig ügyeskedsz, amíg neki kell fizetni (a te részed is), az szerintem nagy bunkóság, nálam nem lenne második randi.

22 L

2016. nov. 13. 11:09
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
De jó a mai pasiknak. Ma lennék fiatal állandóan randiznék, még pénzbe sem, kerülne.
2016. nov. 13. 11:12
 4/22 anonim ***** válasza:

Ezt most akkor hogy kell elképzelni?

Te hívtad randira, te mondod, hogy egyetek valamit, aztán egy mozi? És ott közlöd, hogy ő fizeti?

Vagy ő hív el téged moziba és kajálni?

Első randi?

Kicsit többet kéne erről tudni, mert így önmagában az van, hogy igen, bunkóság.

2016. nov. 13. 11:17
 5/22 anonim ***** válasza:
5%

3-as.

Igen persze,ha jóképűnek születsz férfiként,akkor randiznál egyfolytában esetleg...

De ha átlagos kinézeted van,nemhogy randizni, beszélgetni se nagyon lesz esélyed a nőknél.

Ja és a pénz se minden,meg az udvariasság.

Pénzem is van elég hálistennek, és udvarias is vagyok ilyen szempontból is. Hiába,mert esélyt sem kaptam soha így sem...

2016. nov. 13. 11:24
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha te hívtad el, akkor neked kell fizetni. Magától nem akart moziba menni és pénzt költeni erre, te miattad meg, úgyhogy álld is akkor a számlát
2016. nov. 13. 11:26
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő javasolja a helyszínt, akkor teljesen belefér a fele-fele, ha pedig meghívtam, akkor beszéltem (én fizetek). 30/f
2016. nov. 13. 11:30
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha te hívtad el randira akkor illik legalább az elsőt neked fizetni.

De ha nehezedre esik akkor szólj neki időbe, hogy nem lenne gond, hogy felesben fizettek. Igaz nálam itt már rég elvágtad volna magad ha csaj lennék.

Főleg ha első randi és moziba vinnéd. Ez már über gáz.

2016. nov. 13. 11:31
 9/22 anonim ***** válasza:
70%
Randizós időszakban szerintem illik a pasinak fizetni. Ő akar engem meghódítani, tegyen érte. Később már tök más a helyzet, akkor már felesben fizetünk, de a párom sokszor akkor sem engedte, hogy fizessek. Együttélés óta pedig már közös kassza van. 25/N
2016. nov. 13. 11:35
 10/22 anonim ***** válasza:
61%
Az a normalis, amit a 9-es irt. Vele egyetértek teljesen.
2016. nov. 13. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!