Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szerettnek a fiuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettnek a fiuk a nőben? Mien a tökéletes barátnő?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 18:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%

Mé te összefekdünél egy pinátlan nővel? Nem. Nalátod hogy fontos. Sőt legfontosabb. Azért keressük a nőt mert nekik az van ami nekünk nincs. A legboldogabb érzéseid szex közben jönnek létre és erre emlékezve zúgsz bele a párodba. Szóval tök mindegy 1. nap lefekszel-e egy csajjal vagy húzzáttok halasszátok hónapokig. Felesleges.... Csak saját szenvedéseteket idézitek elő.

20/F

2010. máj. 1. 09:54
 22/31 anonim ***** válasza:
15%
Őszintén szólva én már nem sok mindent...
2010. máj. 1. 10:02
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

07:13!

Olyan jó volt olvasni az írásod. :) Kár, hogy nincsen sok olyan pasi, aki hozzád hasonlóan gondolkodna. :(

Én is hasonlóan gondolkodom, csak pasiban. :)

Ha nincs szerelem, akkor nyilván a szex sem jó, de akinek tényleg csak női nemiszervre van szüksége, az meg ne ideális barátnőről beszéljen.

A kérdezőnek meg annyit, hogy nem kötekedni kéne másokkal, akik igazat mondanak, hanem csak leírni a véleményed és kész, ahogy ők is tették. Nem kell ezt még tovább ragozni szerintem.

Amúgy meg minden pasinak mást jelent az ideális nő fogalma.

2010. máj. 1. 10:27
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
Kihagytam, uccsó vagyok, és 18L.
2010. máj. 1. 10:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

10:02

miért, meghaltál? nemistudtam hogy a földalatt is működik a zinternet.

Csalódtál? Hát, ezzel sajnos együtt kell élni. Mindig előfordulnak csalódások, és sose könnyű csalódni, de ami nem öl meg, az erősít!

Mindenkinek volt már szerelmi bánata, mindenki csalódott már életében, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik...

Hidd el, átvergődsz az egészen, mert muszáj!

Kérdésre válaszolva: Adjon magára külsőleg is! Azon kívül csak annyit kérek, hogy tetsszen nekem... Tág fogalom, mindenkinek más tetszik, van aki más szerint ronda de szerintem őrjítően gyönyörű.

Belsőleg: Legyen okos, megértő, hűséges, vad az ágyban, romantikus... Ne legyen túl féltékeny (ennek a bizalom az alapja), fogadja el magát olyannak, amilyen... Élvezze az életet mellettem, legyen sok közös bennünk. Legyen kicsit tüzes, de ne mérgelődjön/panaszkodjon állandóan.

Azt hiszem hirtelen most ennyit tudok felsorolni.

2010. máj. 1. 10:34
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Odaadó, érzelmes, nem anyagias, aranyos, van humora, átlagos testalkatú, önmagára igényes, házias (de a házimunka közös), szereti utazgatni, jó az ágyban (ez relatív) reális gondolkodású, intelligens, céltudatos.
2010. máj. 1. 10:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

10:27

Csak tudod ezt a "tulajdonságomat" nem valami sokan értékelik...

F/18

2010. máj. 1. 11:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Meg ugyan nem haltam, de ennek is csak a fizikai részében vagyok biztos. Legalábbis egy kómás ember sem halott, mégsem él. Hát én is azt hiszem, egyfajta élőhalott vagyok.
2010. máj. 1. 11:53
 29/31 anonim ***** válasza:
71%
Ha valaki a milyen szót szándékosan helytelenül írja, az nem rövidít, hanem gyalázza a magyar nyelvet. Ennek az oldalnak is a magyargyalázók sorsára kéne jutni. Dózer, só :D
2010. máj. 1. 12:31
 30/31 anonim ***** válasza:

11:38!

Én meg olyan pasit nem találtam még, akinek az ilyen gondolkodású lány kellett volna. Akinek nem az a fontos, hogy "menőzhessen" a barátnőjével, stb. Hanem az, hogy megtalálja partnerét, akit szerethet, persze ezt kölcsönösen, megtalálja azt az embert, aki lelkitérsa is lehet. Szóval szerintem egy kapcsolatban a legfontosabb az, hogy a felek ki tudják egymásnak mutatni a valódi érzelmeiket, hiszen csak ezek tán beszélhetünk őszinteségről, meg bizalomról is.

Szóval én hiába vagyok ilyen, mégsem találtam még olyan pasit, akinek ilyen lány kellene(úgy, hogy ő is hasonló gondolkodású), és elfogadna testestül-lelkestül.

18L

2010. máj. 1. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!