Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szerettnek a fiuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettnek a fiuk a nőben? Mien a tökéletes barátnő?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 18:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
legyen jófej, szép, a földön járjon és ne legyen pláza pi...a.Asszem ennyi jutott eszembe.
2010. ápr. 28. 21:38
 12/31 anonim ***** válasza:
45%
Elsősorban tudjon magyarul, és a milyen szót, ne hülyepics@ szopóskurv@ módon írja le!
2010. ápr. 29. 14:00
 13/31 A kérdező kommentje:

attol h egy szót nem úgy irtam le ahogy a nyelvtankönyvek megírták attól még nem kell pattogni.

-talán lehet rövidíteni.

-meg úgy irom le ahogy akarom ha nem teccik nem kell írni és el lehet húzni.

- pattogjál a nyelvtankönyv felett.

- akinek ennyi ideje van kötekedni annak elég unalmas sz@r élete lehet:) ;) puszi(K)

2010. ápr. 30. 23:33
 14/31 A kérdező kommentje:

ja és attól h a milyen helyett mien-t irtam hú de nagy sz@p@s k@urv@ avgyok te jó ég :D

úristen te meg irtó nagy szánalom ;)

2010. ápr. 30. 23:35
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezekkel a szexmániásokkal. Ne aggódj, nem minden fiú ilyen. Legyél óvatos, nehogy ilyet fogj ki, mert esetleg rögtön dobni fog, miután összefeküdtél vele.

A kulcs mindíg a szerelem! És ez nem csak egy szép álom, hanem létező dolog

2010. máj. 1. 00:11
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

Hosszú haj,csinos formás test(nőiesen izmos),formás fenék,kirívó cuccok.

Én speciel az ilyen nőket szeretem,akik más szemében sajnos rib@ncok.

22F

2010. máj. 1. 00:11
 17/31 anonim ***** válasza:
75%
Változó mit szeretünk a nőben. Tökéletes barátnő... Másfél évig szerelmes voltam egy nőbe akiről azt hittem hogy ő a tökéletes nő. Tökéletes nő nincs. Vagy ha azt hiszed megtalálod, erre csak barátnak akar majd.
2010. máj. 1. 00:24
 18/31 anonim ***** válasza:
Számomra a hosszú haj nagyon fontos. Minnél hosszabb annál jobb. Legyen intelligens, legalább annyira , mint én. Legyen szép az én ízlésem szerint. A zöld szemet pl. imádom. A feminista lányok szóba se jöhetnek, azok az őrületbe kergetnek.
2010. máj. 1. 02:00
 19/31 anonim ***** válasza:
41%
Én például szeretem ,ha egy nő miután kioktatták,hogy hogyan kéne leírni a milyen,a tetszik,a szeretnek szavainkat, nem tetézi műveletlenségét azzal,hogy felszólítja az illetőt,hogy pattogjon a nyelvtanon unalmas sz@r életű és nem háborog,hogy szerinte emiatt szopós kurv ának vélik.Ezzel csak magát minősíti.Ki mint él;úgy ítél.Le style c'est l'homme.
2010. máj. 1. 02:40
 20/31 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a belső a fontos! Számomra sokkal többet ér a lány belső tulajdonsága, mint a külső. Legyen okos, értelmes, jó fej. Lehessen vele beszélgetni mindenről! Persze a külső is számít valamennyire, de nálam nem annyira!

Ja és a szex csaj a lista végén van..... nekem nem a szexért kell egy nő, hanem, hogy foghassam a két kezét, csókolhassam a száját, szerethessem stb. :)

F/18

2010. máj. 1. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!