Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettnek a fiuk a nőben? Mien a tökéletes barátnő?
attol h egy szót nem úgy irtam le ahogy a nyelvtankönyvek megírták attól még nem kell pattogni.
-talán lehet rövidíteni.
-meg úgy irom le ahogy akarom ha nem teccik nem kell írni és el lehet húzni.
- pattogjál a nyelvtankönyv felett.
- akinek ennyi ideje van kötekedni annak elég unalmas sz@r élete lehet:) ;) puszi(K)
ja és attól h a milyen helyett mien-t irtam hú de nagy sz@p@s k@urv@ avgyok te jó ég :D
úristen te meg irtó nagy szánalom ;)
Ne foglalkozz ezekkel a szexmániásokkal. Ne aggódj, nem minden fiú ilyen. Legyél óvatos, nehogy ilyet fogj ki, mert esetleg rögtön dobni fog, miután összefeküdtél vele.
A kulcs mindíg a szerelem! És ez nem csak egy szép álom, hanem létező dolog
Hosszú haj,csinos formás test(nőiesen izmos),formás fenék,kirívó cuccok.
Én speciel az ilyen nőket szeretem,akik más szemében sajnos rib@ncok.
22F
Nekem a belső a fontos! Számomra sokkal többet ér a lány belső tulajdonsága, mint a külső. Legyen okos, értelmes, jó fej. Lehessen vele beszélgetni mindenről! Persze a külső is számít valamennyire, de nálam nem annyira!
Ja és a szex csaj a lista végén van..... nekem nem a szexért kell egy nő, hanem, hogy foghassam a két kezét, csókolhassam a száját, szerethessem stb. :)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!