Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vasalt ingben, nyakkendőben kommunikálok molett férfiként, lehet esélyem csinos barátnőre az igényesebb szektorból? F/38
"Magam is a szoknya kosztümös nőket nézem, szépen harisnyában magassarkúban"
Hát mi mást...szolid egyszerűbb nők neked sem jók, még akkor sem ha tudod magadról hogy kövér vagy. (Amit nem fog eltakarni a nyakkendő meg az ing).
Az ilyen tip top csinos és szuper igényes nők nem a magadfajtával szoktak lenni, de gondolom ezt még sem sikerült belátni azért tartasz 38 évesen ott ahol.
A szakma akkor számít ha te vagy az ügyvezető, a miniszter, az orvos, az énekes, a színész - ezekre buknak a csajok.
Vendéglátás...hát hacsak nem a tied a Michelin csillagos étterem akkor ezzel nem mész sokra.
Szia.
Én egy 37 éves nő vagyok. Nem éppen egy modell, de nem is bányarém kategória.
Nekem mindig a nagy mackós pasik jöttek be, de igazából a belső értékek mindig sokkal fontosabbak voltak a számomra. Illetve az, hogy ápolt, tiszta legyen önmaga és a környezete is.
Igazuk van azoknak a kommentelőknek, akik szerint tetemes vagyonnal, bárki szemében azonnal "herceggé" válhatsz! Kérdés, hogy álom világban, vagy a valóságban szeretnél élni?
Neked kell elfogadnod, szeretned magad és akkor megtalálod a másik feled, aki önzetlenül, feltétel nélkül fog szeretni!
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!