Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek egy számotokra szimpatikus férfival és kiderül hogy nem volt még nővel, akkor nem lesz annyira vonzó a szemetekben?
Azért kérdezem, mert nem voltam még nővel, egyrészt nehezebben ismerkedem, másrészt eddig olyanoknak tetszettem akik nekem nem jöttek be.
Sokszor hallom azt, hogy egyes emberek furcsán néznek azokra akiknek x valahány évesen nem volt semmilyen kapcsolatuk és ezért ábrándulnak ki a másikból.
Jobb lenne összejönni valakivel úgy, hogy nem igazán tetszik, nem fog meg benne annyira semmi, csak mert elmondhassam azt, hogy van barátnőm? Ezzel előrébb lennék? Úgy gondolom ezzel neki ártanék és nem lenne gusztusom ehez.
"Nagyon értelmes vagy, ahelyett hogy normálisan vitáznál velem elkezdesz személyeskedni. Leírtam az okait feljebb, de te b...tál elolvasni, inkább okoskodsz és az unalomig ismert jelentéktelen válaszokkal jössz. Hát gratulálok az intelligenciádhoz!"
Kedves kérdező :)! Az ég világon nincs semmi baj az intelligenciámmal. Egyszerűen csak elmondtam neked a véleményem sajnálom ha ez neked nem tetszik.Nem tartom közhelynek amit írtam csak az igazság szerepel benne. Gondolom azért írtál ide mert gondjaid vannak ha nem így lenne és tök normálisnak tartanád az életedet fel se merült volna benned,hogy ilyen kérdést írjál ki :D.Az viszont elég szánalmas,hogy nem tudod elfogadni más véleményét olvasgattam hozzászólásokat és aki nem azt írta ami neked szimpatikus lett volna azt mind leszóltad,de ilyen ez az igazság néha fáj. De csak a kedvedért válaszolok olyat ami neked tetszik egyáltalán nem gáz,hogy 26 évesen szűz vagy hajrá éld tovább így az életed az se baj ha nem tudsz ismerkedni lányokkal úgy is érted jön fehér lovon álmaid nője ;).
Ha jóképű és szimpatikus,engem nem zavar,ha nem vol nővel.Sőt ;)
Kicsit hasonló vagyok én is (màr)nem vagyok nagy tàrsasàg kedvelő.Bàr nekem még régebben volt elég sűrű életem .úgyhogy kitomboltam magam .
Szerintem ìgy leìràs alapjàn nincs baj veled.De nem érdemes sokaig vesztegetni az idöt.minel idősebb az ember,annàl nehezebb megfelelő tàrsat talàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!