Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy számotokra szimpatikus férfival és kiderül hogy nem volt még nővel, akkor nem lesz annyira vonzó a szemetekben?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nem voltam még nővel, egyrészt nehezebben ismerkedem, másrészt eddig olyanoknak tetszettem akik nekem nem jöttek be.

Sokszor hallom azt, hogy egyes emberek furcsán néznek azokra akiknek x valahány évesen nem volt semmilyen kapcsolatuk és ezért ábrándulnak ki a másikból.

Jobb lenne összejönni valakivel úgy, hogy nem igazán tetszik, nem fog meg benne annyira semmi, csak mert elmondhassam azt, hogy van barátnőm? Ezzel előrébb lennék? Úgy gondolom ezzel neki ártanék és nem lenne gusztusom ehez.

2016. nov. 9. 00:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
52%

Engem ez egyáltalán nem zavarna, talán még imponáló is lenne, hogy én lehetek neki az első. :) Persze, csak ha alapból is tetszik és szimpatikus. Ugyanúgy ahogy nektek férfiaknak taszító az, ha egy nőn sokan átmentek, én sem szeretem ha a partnerem előttem egy fél kisvárost megfektetett. :D

Azt megkérdezhetem hány éves vagy?

2016. nov. 9. 10:10
 12/44 anonim ***** válasza:
26%

nekem egyáltalán nem lenne vonzó, el is menne a kedvem a pasitól

25L

2016. nov. 9. 12:30
 13/44 anonim ***** válasza:
Utolsó, miért?
2016. nov. 9. 13:00
 14/44 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Az apának valót félre érted. Én alapvetően csak olyan pasival voltam hajlandó összejönni akiben látom a lehetőséget arra hogy jó apa és jó férj legyen de ez nem azt jelenti hogy minden mást ennek alárendelek. Természetesen a gyerek és házasság csak akkor jöhet ha sok éves jó kapcsolatban vagyunk nem gyereknemzéshez kerestem tenyészbikát. Így értettem azt hogy apánakvalót keresek ettől függetlenül a 20-on éveseknél gyakori a látszólag céltalan majd lesz valami címszó alatt futó kapcsolat ezért tértem ki erre is. Nekem nagy vágyam az anyaság így ennek megfelelően választottam párt. Ami meg a kiélést illeti meg a vad korszakot el tudom képzelni hogy van akinek nem kell de a többségnek igen így ezt veszem alapnak.

Nekem a párom az első és reményeim szerint utolsó kapcsolatom így értem amit írsz arról hogy neked nem kell a vadkorszak de sokaknak igen.

2016. nov. 9. 18:18
 15/44 A kérdező kommentje:

#11 26 vagyok

#14 Így már értelek. Hát nem tudom mennyire látnád meg bennem. Nekem van egy pár tervem, hogy nevelném gyerekemet.

2016. nov. 9. 19:52
 16/44 anonim ***** válasza:
49%
Egy intelligens nő számára ez nem probléma.
2016. nov. 20. 00:02
 17/44 anonim ***** válasza:
93%
Én szkeptikus vagyok a humorodat illetően, amit vagy nem csollogtattál meg itt egyáltalán, vagy még én sem értem, ami meg már elég nagy baj. A válaszom a kérdésre: De
2016. dec. 9. 14:53
 18/44 A kérdező kommentje:
Mint írtam a humornak magától kell jönnie, nem erőltetni.
2016. dec. 9. 15:29
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez az, hogy nem úgy tűnik hogy jönne. :)
2016. dec. 9. 20:02
 20/44 A kérdező kommentje:
De ettől az oldaltól mit vársz? Alapból neten nem is lehet olyan humoros az ember.
2016. dec. 9. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!