Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy számotokra szimpatikus férfival és kiderül hogy nem volt még nővel, akkor nem lesz annyira vonzó a szemetekben?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert nem voltam még nővel, egyrészt nehezebben ismerkedem, másrészt eddig olyanoknak tetszettem akik nekem nem jöttek be.

Sokszor hallom azt, hogy egyes emberek furcsán néznek azokra akiknek x valahány évesen nem volt semmilyen kapcsolatuk és ezért ábrándulnak ki a másikból.

Jobb lenne összejönni valakivel úgy, hogy nem igazán tetszik, nem fog meg benne annyira semmi, csak mert elmondhassam azt, hogy van barátnőm? Ezzel előrébb lennék? Úgy gondolom ezzel neki ártanék és nem lenne gusztusom ehez.

2016. nov. 9. 00:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
#20 érdekes, vannak akiknek mégiscsak megy. Vagy te mit értesz humoros alatt?
2016. dec. 10. 07:08
 22/44 A kérdező kommentje:
A humor az nagyon sokrétű, egy ember akkor lehet humoros, ha alapjáraton jól érzi magát valakivel, ezek általában maguktól jönnek, nálam mindig is így volt. Ezen az oldalon általában semlegesen érzem magam így nem jön magától. Erre nem tudok többet írni.
2016. dec. 10. 17:42
 23/44 anonim ***** válasza:

Raersz akkor tartogatnod magad valakinek, ha már ismered az illetőt. Addig azonban nem ártana tapasztalatot szerezned.

Humor ide, szimpátia oda, ha lemesz egy helyre, tuti latsz egy tucat olyan lányt, akitől felall, és ő sem akar tőled semmit, még azt sem, hogy fehivd másnap.

Ne akarj tisztességes hosszerelmes lenni, mert egész eletedben matyizni fogsz. Egy nonek FERFI kell, a többire (aranyos, kedves, udvarias, humoros, stb), akkor kíváncsiak, ha a ferfi mar megvan benne.

2016. dec. 18. 19:40
 24/44 A kérdező kommentje:
Az ilyen fársztó unalmas válasszal hagyjatok! Ki mondta azt, hogy én egy hősszerelmes vagyok? Komolyan ez tényleg a felnőtt párkapcsolatok kategória? Mert nagyon úgy tűnik nekem, hogy agyilag tinik írnak ide.
2016. dec. 19. 08:39
 25/44 anonim ***** válasza:
90%
Ja, hogy te olyan kérdező vagy, akit nem érdekel a válasz, csak akkor, ha azt hallja amit hallani akar... hát tessék: igazad van, várj a szívdobbanásra, egyáltalán nem baj, hogy 26 évesen szűz vagy. Tényleg nem baj, csak így tovább...
2016. dec. 19. 12:11
 26/44 anonim ***** válasza:

Én egyszer randiztam egy 28 éves, szűz sráccal (én is annyi voltam), de nem amiatt nem lett folytatás, hogy szűz, az a srác egy rémálom volt.

20-22 évesen még belefér amúgy, hogy egy pasi szűz, de mivel nekem inkább a 30-asok jönnek be, hát, elég furcsán néznék, ha közölné valamelyik, hogy még nem volt nővel.

2017. jan. 13. 05:26
 27/44 A kérdező kommentje:
Nem olyan rég netről találkoztam egy olyan lánnyal akivel jókat beszélgettünk, sok közös volt bennünk, de élőbe nem tetszett és elváltunk. Nem ez az első eset máskor is volt ilyen. Akik igazán tetszenének azoknak nem kellek. Most mit csináljak ilyen helyzetben? Lejjebb nem akarom adni, mert vele is kicsesznék. Én meg olyan párt szeretnék akivel megvan a kölcsönös vonzalom. Frusztrál az hogy nem is voltam nővel. Fizetőshöz semmikép se mennék.
2017. jan. 13. 13:47
 28/44 anonim ***** válasza:
És, akik igazán tetszenének, azokkal kinézetre egy kategória vagy? Én azt figyeltem meg, hogy néhány átlagos (vagy átlag alatti) srácnak a kifejezetten szép lányok jönnek be, az átlagos lányokkal meg nem szívesen foglalkoznak. Persze ízlések és pofonok, meg fontos a személyiség, de ha annyira nem vagy jó pasi, lehet, hogy lentebb kéne adnod.
2017. jan. 17. 00:38
 29/44 A kérdező kommentje:
Már megint ez a kategorizálás. Ezen az oldalon állandóan ezt látom, de semmi tartalma sincs a mondanivalójuknak. Én úgy vagyok vele, hogy emberek vagyunk és nem termékek, akikre közép kategóriás és felső kategóriás címkéket teszünk. Ez az igény lejjebb adás meg a legszarabb tanácsok egyike. Jó lenne valakivel úgy együtt lenni, hogy nem vonzódom hozzá és nem is szeretem? Abba belegondoltok, hogy ezzel a másiknak lehet ártani?
2017. jan. 17. 07:42
 30/44 A kérdező kommentje:
#28 Mit szolnál ahhoz, ha egy olyan emberrel lennél együtt aki éreztetné veled azt, hogy lejjebb vette az igényét csak beérte veled? Gondolom neked se esne jól és jobban örülnél, hogyha nagyon tetszenél neki. Vajon miért van ennyi hazudozás, szakítás, megcsalás egy párkapcsolatban? Azért, mert lejjebb adják úgy vannak vele, hogy nem volt jobb, de jobb, mint egyedül és egy hazugságon alapuló párkapcsolatba mennek bele, aminek még sose volt jó vége. Nekem ehhez nincs gusztusom. Alapból nem izgulok fele olyan lányra aki nem tetszik, nem csak lukra megyek, mint némely pasas.
2017. jan. 17. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!