Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek egy számotokra szimpatikus férfival és kiderül hogy nem volt még nővel, akkor nem lesz annyira vonzó a szemetekben?
Azért kérdezem, mert nem voltam még nővel, egyrészt nehezebben ismerkedem, másrészt eddig olyanoknak tetszettem akik nekem nem jöttek be.
Sokszor hallom azt, hogy egyes emberek furcsán néznek azokra akiknek x valahány évesen nem volt semmilyen kapcsolatuk és ezért ábrándulnak ki a másikból.
Jobb lenne összejönni valakivel úgy, hogy nem igazán tetszik, nem fog meg benne annyira semmi, csak mert elmondhassam azt, hogy van barátnőm? Ezzel előrébb lennék? Úgy gondolom ezzel neki ártanék és nem lenne gusztusom ehez.
Igen, megértem ezt is. És ilyenkor jönnek a gyúrd ki magad tanácsok, tudom. Nekem pl. egyáltalán és soha nem jöttek be a szőke férfiak, mert a bátyámra emlékeztetnek, de végül a férjem az lett. Egyszerűen van az a szintű klappolás fejben, hogy engedek az esetemből. És most nem arra gondolok, hogy a férjem egy barlangi troll, mert jól néz ki, csak nekem mindig is a barnák tetszettek, de a hajszín olyan dolog, amiről nem tehet. Nem bántam meg, hogy őt választottam, és sose mondtam neki, hogy kár, hogy nem barna. Ilyen téren gondoltam a lentebb adást. Egy idő után belátja az ember, hogy vagy vár a tökéletesre, és lehet, hogy nem is létezik, vagy megelégszik azzal, hogy valaki majdnem tökéletes.
Nem tudom, milyen lányok jönnek be neked, de nagyon nehéz olyan embert találni, akivel egy hullámhosszon vagy, kinézetre is olyan, amilyet elképzeltél, és még te is olyan vagy, amilyet ő elképzelt.
Valamint a szépség múlandó. De nem kell a másik végletre gondolni, hogy akkor már csak egy fogatlan bányarémmel állj szóba. Egyszerűen vannak fontosabb dolgok annál, hogy valaki mennyire szép.
Szerintem akkor beszélhetünk túl magas mércéről, hogyha mondjuk lenne olyan kikötésem, hogy egy lánynak szőke haja és kék színű szeme legyen, 2 diplomával, nettó 200 ezer forint feletti havi fizetéssel stb. Ha valakinek ilyen igényei vannak akkor érthető, hogy azt tanácsolja neki valaki, hogy vegyen le ebből, mert akkor elszalaszthat egy tök aranyos barna hajú, barna szemű, diploma nélküli lányt aki 100 ezret keres és ő lenne számára az igazi, de a hülye listája miatt elszalasztotta.
Nekem nincsenek ilyen listáim csak annyit várok el, hogy szép arcú, szemű, szájú legyen és átlagos normális testalkata, ne legyen túl vékony és kövér, lehessen fogni rajta valamit magyarán nőies legyen. Nem kell túl formásnak lennie én se vagyok sportos tőle se várom el. Belsőleg kedves, beszédes, egyenes, őszinte, szeretnivaló és bújos lány legyen. Én úgy érzem, hogy nem várok el sokat, mert nincs elvárási listám csak működjön a kettőnk közti vonzalom az meg nem működhet mindenkinél.
Azért érint rosszul ez a mérce dolog, mert többen tanácsolták ezt nekem mellé nem voltak sose ilyen olyan kikötéseim, listáim és fejemhez vágták, hogy nekem csak fullos nő kell,mikor mutattam képeket, hogy milyen lányok tetszettek megkaptam, hogy nem is illek hozzájuk. Már nem tartom velük a kapcsolatot, gondolom érthető miért. Azt vettem le ebből, hogy nagyon sokan nem bírják egyedül és bárkivel összejönnek ami egy nagy hazug kapcsolat lesz.
Szépség idővel mulandó, de fiatalok vagyunk még így szerintem nem baj, ha vonzó partnert szeretnénk. Egy igényes nő még akár 50 éves korára is vonzó marad, annyira nem értek egyet ezzel a közhellyel.
Gyúrd ki magad féle proli tanácsokkal már nem foglalkozom. Attól, hogy egy pár lánynak jobban bejönnék kigyurtan még nem fogok elkezdeni gyúrni, mert az a legrosszabb, ha kényszerből csinálunk valamit a tömeg unszolására
Akkor szedj fel gyorsan egy nőt laza párkapcsolatra és utána már nem derül ki párkapcsolatban. :D
Nem baj, ha elmondod, de ha belül nem vagy elég erős ahhoz, hogy magabiztosan fel tudd vállalni önmagad 100%-ig, akkor csak feleslegesen szopatod magad. Ha téged zavar a helyzeted (és nyilván zavar, ha már kiírtad a kérdést), akkor jó eséllyel a nőt is zavarni fogja a bizonytalanságod. Olyan "frontvonalat" nyiss meg a "csatatéren", amit utána meg is tudsz védeni.
De a legjobb, ha fel sem merül a nőben, hogy tapasztalatlan vagy (én is mondtam már nőnek és nevetett rajta, hogy "ja, persze", mert magabiztosan kommunikáltam vele). Ha rákérdez, mi van a nőkkel, megmondod, hogy "egy ideje keresgélsz, de nem találtál semmi komolyabbat" és ez még csak nem is hazugság. A valóságot is lehet tálalni többféleképpen, és mint írtam, feleslegesen ne szopassuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!