Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randit úgy kezdeni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randit úgy kezdeni, hogy mikor találkozok a lánnyal, üdvözlöm és kezét megfogva megyünk tovább?

Figyelt kérdés

Ez működik?

Akkor is működik, ha ott látom meg először a csajt, előtte neten beszéltünk?

Ennek a lányok örülnek vagy első randin nincs kéz a kézben járás?

2016. nov. 8. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Esetleg a Disney mesékben, a valóságban ezt ne próbáld meg.
2016. nov. 8. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Ijesztőnek és tolakodónak tartanám. Mért szorongatnám egy idegen kezét ismerkedés közben?
2016. nov. 8. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ a dolog sikeressége, de szerintem a legtöbb lány számára ez így túl sok lenne kezdetnek. Barátilag ugyan, de találkoztam olyan lánnyal, aki pl. irtózott mindenféle testi kontaktustól, a puszitól is, de volt olyan, aki kissé gátlásosabb volt, viszont amikor találkoztunk, megpusziltam, elindultunk, átöleltem, a vállát és a hátát simogattam pár másodpercig, és ezzel sem rontottam volna el semmit, szóval egyéne is válogatja, hogy ki mit enged meg, de a kézenfogva sétálást szerintem max. inkább a randi végére tartogasd, ha nagyon úgy látod, hogy minden stimmel.
2016. nov. 8. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint rosszul lennék tőle ha ezzel indítana egy srác.

Azzal járok kézen fogva akivel együtt vagyok, akihez vonzódom, és akit szeretek.

Egy randi arról szól hogy megismerjük egymást. Ha még személyesen nem is láttad akkor meg főleg nem ismered.

2016. nov. 8. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Más is kapott közönséges hangvételű levelet egy bizonyos Leontól, amiben arról érdeklődik tudok-e orális kényeztetésben részesíteni férfiakat?

Kedves Leon!

Igen, elég gyakran a párom örömére. De előtte sem panaszkodott senki a technikámra.

Szívélyes üdvözlettel:

Akinek a levelet írtad

2016. nov. 9. 00:03
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nagyon furcsa lenne, a kézfogás már azt jelenti nálam, hogy valami komolyabb van köztünk, első randinak az első percében meg még biztosan nincs. Szóval én nem örülnék neki ha megpróbálná, valószínűleg el is húznám a kezem. Maximum abban az esetben tudom ezt elképzelni, ha neten meg skypeon vagy telefonon vagy tudja az ég hol rég óta és komoly, intim dolgokról is beszéltünk, rendszeresen stb. Ha ez megvan még akkor is lehet fura, de ha ez nincs meg akkor biztos hogy az.
2016. nov. 9. 00:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
én azonnal ott is hagynám...
2016. nov. 9. 00:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Ismerkedtek, randiztok. Ez még nem járás, akkor kell/szabad kéz a kézben járni. Vagy esetleg még ha annyira passzoltok, a randi közepe, vége fele már lehet úgy menni tovább. Tapasztaltam! Kézfogás nem, inkább 2 puszi arcra, majd egymás mellett mendegélni.

28f

2016. nov. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!