Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randit úgy kezdeni, hogy mikor találkozok a lánnyal, üdvözlöm és kezét megfogva megyünk tovább?
Ez működik?
Akkor is működik, ha ott látom meg először a csajt, előtte neten beszéltünk?
Ennek a lányok örülnek vagy első randin nincs kéz a kézben járás?
Én személy szerint rosszul lennék tőle ha ezzel indítana egy srác.
Azzal járok kézen fogva akivel együtt vagyok, akihez vonzódom, és akit szeretek.
Egy randi arról szól hogy megismerjük egymást. Ha még személyesen nem is láttad akkor meg főleg nem ismered.
Más is kapott közönséges hangvételű levelet egy bizonyos Leontól, amiben arról érdeklődik tudok-e orális kényeztetésben részesíteni férfiakat?
Kedves Leon!
Igen, elég gyakran a párom örömére. De előtte sem panaszkodott senki a technikámra.
Szívélyes üdvözlettel:
Akinek a levelet írtad
Ismerkedtek, randiztok. Ez még nem járás, akkor kell/szabad kéz a kézben járni. Vagy esetleg még ha annyira passzoltok, a randi közepe, vége fele már lehet úgy menni tovább. Tapasztaltam! Kézfogás nem, inkább 2 puszi arcra, majd egymás mellett mendegélni.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!