Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem valók egymáshoz! Csak én tartom ezt teljesen abnormális állapotnak? 20/l
Az egyik gyerekkori barátom 10 napos kiruccanáson vett részt. Ott volt egy nő, 27 éves. A barátom 19. Összejöttek... Egy párként jöttek haza. Ez egyszerűen hihetetlen! Teljesen elment az esze???
Természetesen ez a nő hibája, hisz neki már ennél érettebben kellene gondolkodnia. Erre ezt műveli???
A barátom képeket rakott fel, közös képeket, mielőtt még hazajöttek. Akkor azt hittük, hogy ez csak szórakozás. De a vicc az, hogy nem... Mindenki csak pislog, értetlenkedik.
Tegnap volt egy másik közös barátunk születésnapja. Elhozta magával... Szerintem teljesen elment az esze.
Csak szerintem abnormális állapot?
Biztos látta rajtam, hogy nem szimpi, mert mikor odajött nyalizni, hogy segít amit kell bla bla, mondtam, hogy nem kell, megoldjuk. Mégis mit gondolt? Hogy bepofátlankodik csak úgy?
Hogyan beszéljem/beszéljük le erről a barátunkat. Annyira nem zúghatott belé, nem? Bár kiderült, hogy jóval előtte bejött neki ez a nő, csak mert idősebb, nem mert lépni felé...
Segítsetek! Ez így nem jó...
Én is azt gondolom 26 éves fejjel nőként, hogy nem normális dolog egy 18 évessel összejönni.
Ugyanígy gondolok az idősebb férfi fiatalabb nő párosításra.
Lefelé 3 évet engedek, felfelé 6ot.
Én tapasztalatból mondom, hogy nem oké, nekem is volt 10 évvel idősebb barátom 18 évesen, 1 évet voltunk együtt, normálisnak gondoltam, nem volt rossz kapcsolat. Most, hogy idősebb lettem, el nem tudom képzelni, hogy táplálhat normális ember érzelmeket egy olyan felé, aki csak most kezdte az életet, nincs befejezett tanulmánya, nem dolgozott, és egyszerűen az érzései egy nyúléval vannak egyszinten. Lehet, hogy azt hiszitek nem, pedig de, kérdezd meg bármelyik 30 felé járót, mit gondol a 18 év körüli önmagáról. Vagy csak gondoljatok bele, milyenek voltatok 5 éve.
Viszont én sem szólnék bele, és ha nem csinál lelkiismereti kérdést a szexből még büszke is lennék, hogy össze tudott szedni egy csajt.
Az a baj hogy nő vagy és nőként gondolkozol.
Férfiként mondok valamit: DUGNI JÓ. Akármilyen korú szép nővel.
Nem vagyok féltékeny! Gyerekkori barátom, szeretem, de mint barátot. Egyszerűen nem értem ezt az egészet...
Biztos rámászott. Így könnyű volt megfogni... Ennél kell több bizonyíték, hogy valószínű "azzal" kaparintotta meg? Persze ti pasik a farkatok után mentek...
"Persze ti pasik a farkatok után mentek..."
Igen. És? Miért baj ez valahol? Valószínűleg úgy sem ő lesz a felesége majd és a gyerekei anyja. Kúrnak majd maximum pár hétig-hónapig-évig és a srácnak jó lesz.
Áhh dehogy vagy féltékeny...:D Más különben miért rendeznél ekkora műbalhét, ráadásul a semmiért?
Ő egy barátod, aki nem mellesleg felnőtt ember és a te segítséged nélkül is el tudja dönteni, hogy kivel akar lenni (ezzel a nővel) vagy épp kivel nem (veled..).
Miért akarsz mindenáron belepofázni?! Tök mindegy, hogy rámászott-e vagy sem, ha a barátod hagyta magát, akkor nyilván annak oka van, úgyhogy ne szólj bele és maradj ki, ez az ők magánügyük.
Ja és mielőtt beszólnál, NŐ vagyok, de ez a tényeken semmit nem változtat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!