Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem valók egymáshoz! Csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem valók egymáshoz! Csak én tartom ezt teljesen abnormális állapotnak? 20/l

Figyelt kérdés

Az egyik gyerekkori barátom 10 napos kiruccanáson vett részt. Ott volt egy nő, 27 éves. A barátom 19. Összejöttek... Egy párként jöttek haza. Ez egyszerűen hihetetlen! Teljesen elment az esze???

Természetesen ez a nő hibája, hisz neki már ennél érettebben kellene gondolkodnia. Erre ezt műveli???

A barátom képeket rakott fel, közös képeket, mielőtt még hazajöttek. Akkor azt hittük, hogy ez csak szórakozás. De a vicc az, hogy nem... Mindenki csak pislog, értetlenkedik.

Tegnap volt egy másik közös barátunk születésnapja. Elhozta magával... Szerintem teljesen elment az esze.

Csak szerintem abnormális állapot?

Biztos látta rajtam, hogy nem szimpi, mert mikor odajött nyalizni, hogy segít amit kell bla bla, mondtam, hogy nem kell, megoldjuk. Mégis mit gondolt? Hogy bepofátlankodik csak úgy?

Hogyan beszéljem/beszéljük le erről a barátunkat. Annyira nem zúghatott belé, nem? Bár kiderült, hogy jóval előtte bejött neki ez a nő, csak mert idősebb, nem mert lépni felé...

Segítsetek! Ez így nem jó...

2016. nov. 6. 21:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Képes vagy megfogalmazni, hogy ebben mi az abnormális?
2016. nov. 6. 21:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten nagykorúak és törvényt nem sértenek, úgyhogy semmi közöd hozzá, hogy mihez kezdenek egymással. Úgy tűnik a barátod már felnőtt, nem ártana neked is ezt tenni.
2016. nov. 6. 21:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak lányok akik 20-22 éves korukban 35-40 éves emberekkel kezdenek ki, és már fel sem kapja rá az ember a fejét. Ez a korkülönbség még nem vészes szerintem.
2016. nov. 6. 21:55
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Látom féltékeny vagy, de kikúrállak szívesen, hogy ne legyél az. :)
2016. nov. 6. 22:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem para, főleg ha a srác érettebb. Örülj inkább a boldogságának, ez a jó barát ismérve, nem? Feltéve ha a barátodnak tartod és nem azért vagy kiakadva mert inkább a nő helyében lennél :) 25/N
2016. nov. 6. 22:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Az az abnormális, ahogy reagálsz erre. Ebben a történetben te vagy az éretlen, nem a 27 éves csaj vagy a srác. Mi az, hogy bepofátlankodik meg nyalizik? Hogy mondhatsz ilyet? Egyértelmű, hogy féltékeny vagy, de ne csodálkozz, hogy inkább egy idősebb csajnál keresi a boldogságot!

27f

2016. nov. 6. 22:18
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg egy kicsit jobban palástolni a féltékenységedet, mert szánalmas.
2016. nov. 6. 22:24
 18/28 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben egyetlen abnormàlis dolog van: te.
2016. nov. 6. 22:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt neked mi a jó franc közöd van ahhoz, hogy kivel jön össze a srác??! Felnőtt ember, szerintem a te beteges féltékenységi rohamod nélkül is el tudja dönteni, hogy kivel akar együtt lenni.

Itt max te, vagyis a te viselkedésed az egyetlen abnormális!

Ha nekik ez így megfelel, akkor ne akarj beleszólni, mert semmi közöd hozza.

2016. nov. 6. 23:27
 20/28 Fish1 ***** válasza:
100%

Ebből nekem is az jön le, hogy féltékeny vagy.

Vagy mi másért gondolod azt, hogy a barátodnak azt kellene választania, aki neked is szimpatikus?

Egyébként mi nem szimpatikus a nőben az életkorán kívül? Ismered egyáltalán? Beszélgettél már vele? Vagy csak úgy a semmi alapján eldöntötted, hogy utálni fogod?

Összejöttek - és ez a nő hibája? What? Először is egy kapcsolathoz két ember kell. Ha nem jön be egyik a másiknak, akkor nyilvánvalóan kényszerrel sem tudja maga mellett tartani a másikat, ezen kívül mi értelme lenne ennek...

A korkülönbség egy dolog - ha ők ketten jól megvannak együtt, akkor hadd legyenek már kapcsolatban. Ha tényleg a barátjának tartod magadat, akkor örülnöd kellene és támogatni a srácot, barátként viselkedni, nem azon gondolkodni, hogy hogy tudnál keresztbe tenni nekik, csak azért mert neked nem tetszik a nő.

2016. nov. 7. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!