Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bánjak egy torz elméjű, abnormális művész
lánnyal?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal fél éve, először csak hülyültünk egymással aztán rájöttem olyan mély dolgokról lehet vele beszélgetni amikről azelőtt soha sem, úgy érzem beleszerettem. Egyszerűen magával ragadott. Nincsenek rá szavak. Egy probléma van, teljesen kiszámíthatatlanul viselkedik, az elméje megfejthetetlen labirintus. Például: betegesen gyüjt minden szart, a degeneráltabb 80'as évek primitív scifijeit nézi állandóan, már az idegeimre megy ez az agyzsibbasztó fertő. A zene amiket linkel, a leglassúbb, monoton, szürke csilláut, vagy hogy mondják. Absztrakt tákolmányai ki vannak állítva a szobájába, buddha szobrok meg olasz filmjelenetek kiplakátolva mindenhol, amiről fingom sincs. Egész nap aludna, csökönyös, de mégis olyan nyugodtságot sugároz magából, ami nekem kell és mindig is hiányzott. Egy elbaszott művészlélekbe szerettem bele, hogy kell egy ilyen lánynak udvarolni?
Nem egyezik az ízlésetek. De ki kényszerít, hogy vele maradj?
2013. jan. 28. 19:43
2/11 anonim válasza:
Ha már most ilyen véleménnyel vagy róla, jobb ha sehogy:D
2013. jan. 28. 19:46
3/11 A kérdező kommentje:
szeretem, nem járunk, de imádom őt, folyton rá gondolok, erre a szeleburdi, idiótára
2013. jan. 28. 19:46
4/11 anonim válasza:
ha nem tudod elfogadni igy akkor tökmindegy mennyire szereted. " az igaz szeretet az amikor elfogadjuk a másikban azt amit nem szeretünk"
nagy igazság.lehet h szereted de nem eléggé.
a müvészlelkek meg nagyon nehéz esetek.én is az vagyok de ennyire azért nem.csak megvannak a magam dolgai amiben senki se tántorithat el.és biztos nem adnám fel az életstilusom más kedvéért. hacsak nem én akarom.
2013. jan. 28. 19:48
5/11 A kérdező kommentje:
hmm, kár :( de igaz
2013. jan. 28. 19:50
6/11 A kérdező kommentje:
de mégis valahogy féltem, az ilyen nem normális, vagy nem kéne vele foglalkoznom?
2013. jan. 28. 20:03
7/11 anonim válasza:
ha vannak barátai életvidám, élvezi az életet akkor nem. d eha nincsenek barátai és igy is elvan akkor se biztos. ha nem látszik depisnek akkor nincs nagy baj. én is élvezem az életet imádok egyedül lenni a kis világomban, barátaim vannak de ritkán látom öket, párom is van de mindig ugy érzem h az az igazi ha magam vagyok.el tudnám képzelni egyedül is az életem pár macskával.aztán ki tudja hogy birnám de az elképzelés megvan XDde én élvezem ezt. ennyi:)
2013. jan. 28. 20:06
8/11 anonim válasza:
ja és az a gond h az ilyen csajok többnyire lelkitársat keresnek.nem biztos h akar rendes komoly kapcsolatot, ök inkább egyedül élnek vagy valami igazi társsal akivel nincs komolyabb dolog csak ott vannak egymásnak.nem hiszem h neked valo.
ez ugynaolyan h a rosszfiuk iszonyuan izgalmasak és egy pillanat alatt lángra lobbansz tölük de együtt élésre alkalmatlanak...tul sok a zür velük.ördögi kör....
2013. jan. 28. 20:08
9/11 anonim válasza:
Hogy beszélhetsz igy róla, hogy "az ilyen csajok többnyire lelkitársat keresnek"? Honnan a búbánatból tudod te ezt? Igenis lehet szerelmes egy művészlélek, sőt... Te meg kérdező, ha tényleg bejön akkor mondd, miért idegesitenek a furcsaságai? Nem ő az elcseszett, mert próbál eredeti és izgalmas életet élni, hanem akkor már te mert félsz attól, hogy egy kalandba vágj bele vele...
2013. jan. 28. 22:19
10/11 anonim válasza:
Bunkó vagy te ehhez az "elbaszott művészlélekhez"---
Ahogy olvaslak, nem volt egy értelmes megnyilvánulásod róla ...
Talán tanuld meg leírni, hogy Chill Out, aztán, ha képesnek érzed magad ezek után többre is, akkor olvass az absztrakt tákolmányok után a szakirodalomban... Akkor talán rájössz, hogy az nem kiállítva van nála, hanem csak ott tárolja... :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!