Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este jön fel hozzám egy lány akivel remélem lassan párkapcsolattá alakul a barátságunk. Milyen programot javasolnátok ami esetleg kicsit közelebb hozna minket?
2x volt fent nálam. Egyszer filmeztünk, egyszer iszogattunk és zenét hallgattunk. Mindkettő este kellemesen telt, de a lánynak még kell egy kis idő, hogy felszabaduljon. Milyen programot tudnátok javasolni az estére. Szeretném a tv-t, filmezést hanyagolni. Eszembe jutott még a karaoke de arra nehéz lenne rávenni. Pár tippet dobjatok már, ha tudtok valami frappánsat! ;) köszönöm
21F
-Társasjátékozás
-Mondjatok mindketten 3 állítást és ki kell találni, melyik nem igaz, ha kitalálja te iszol, ha nem, akkor ő
-Kössétek be egymás szemét és a bekötött szeműnek a mutatóujját oda kell érintenetek a saját valamilyen testrészetekhez és ki kell találni, hogy mi az (ivás ugyanúgy, mint a fentinél)
-Főzzetek együtt vacsorát, vagy ha az van már, dobjatok össze közösen egy desszertet
22/L (magamból indultam ki, a lányt nem ismerem, de ezek nekem tetszenének :) )
Hát a közös főzés az szerintem is nyerő lenne. De ha már ketszer volt fent nalad, nem ok nélkül megy harmadszor is. Sok sikert!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!