Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni, hogy egy lány szerelmes legyen belém? Egyáltalán kell valamit csinálni? Vagy ez úgyis csak véletlenszerűen alakul ki?
el kell,hogy élvezzen veled.
nagyjából ennyi,más nem nagyon kell.
ha ezt eléred,akkor lehetsz a legnagyobb naplopó munkanélküli tróger,akkor is téged fog választani mindenki közül.
a véletlen a szerencse meg az ostoba tudatlanok szótárába való szavak.
Eddig, kb. 2x voltam szerelmes...
Egyszer egy olyan fiúba, aki nagyon szépen viselkedett velem, és megszerettete velem magát... aztán megláttam a jelenlegi barátomat és... végem volt! Első látásra bele szerettem, és bár bunkó volt eleinte, úgy sem adtam fel a küzdelmet, és kb. 1 évnyi kitartó munkámba került, míg valahogy levettem a lábáról, és azóta is együtt vagyunk...
Talán ez a második tartósabb és másabb és jobb... és a lényeg hogy igazi! Ez úgy jön magától, az ember ez ellen nem tud tenni semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!