Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyha, ismeretlenül odamennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha, ismeretlenül odamennék hozzád az utcán, és megölelnélek, mit tennél?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 21:18
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
85%
Ha csaj jönne oda mosolyognék és ha még jó csaj el is kérném a számát (attól függetlenül hogy van barátnőm mert miért ne lehetne ismerkedni) Ha srác kitaposnám belőled a sz*rt is levágott péniszedet kalapomra tűzném és elvágtatnék a perzselő naplementébe YIHAAA
2010. ápr. 27. 21:20
 2/54 anonim ***** válasza:
73%

ha lányvagy akkor oksa :)

ha fiú hát akkor arra gyanakodnék hogy lelki válságban küzdesz és szeretet hiányod van

2010. ápr. 27. 21:20
 3/54 anonim ***** válasza:
51%

bocs az offért : mi barátnőmmel szivecskés lapokat osztogattunk hleygen szp napod xd egyi kcsávóval még msneztem is egydarabig...

am meg sztem eberfüggő. és uaz mint az előttemlévő csak fordítva. szóval fiú vagy meg helyes örülnék és még sztem el is pirulnék XD ha lány akk meg nemtom meglepődnék...

2010. ápr. 27. 21:21
 4/54 anonim ***** válasza:
Én mindkettő nemnem örülnék:D
2010. ápr. 27. 21:23
 5/54 anonim ***** válasza:

Lehet adnék az arcodra egy puszit, és visszaölelnélek...

Attól, még nem járunk...

6/54 anonim ***** válasza:
*nemnek
 7/54 anonim ***** válasza:
Egy ölelés mindig jól jön
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

attól függ fiú vagy e vagy lány...

ha lány megkérdezem h miben segíthetek..ha fiú vagy és ráadásul helyes elkérem a számod.:D

2010. ápr. 27. 21:24
 9/54 anonim ***** válasza:

Meglepődnék félúton és nem hagynám. Ha fiú akkor felhúzna mint állat. Ha csaj akkor is. Leoltanám őket.

Ha jó csaj akkor kevésbé. Bár akkor is megkérdezném hogy mi a szar volt ez?

2010. ápr. 27. 21:28
 10/54 anonim ***** válasza:
úú előző, én pedig pont téged akartalak megölelni, de akkor nem foglak ezek után :( :'D
2010. ápr. 27. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!