Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért az ilyen pasikra nyomultok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

NA szóval én mindíg azt látom hogy a lányok a buta nagyképű kigyúrt bunkó pasikra buknak. meg az ilyen hosszú hajú kicsit emosokra. miért nem egy okosabb kedvesebb pasikra?

15/F

2010. ápr. 27. 18:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

én nem vagyok pláza cica és rosszul vagyok a bunkó pasiktól, soha nem is érdekeltek, és nem értem hogy mit lehet rajtunk szeretni...az emosokat nem értem, hogy mit lehet utálni az életen, szenvedni látványosan stb...

én elolvadok az intelligens és visszafogott, kedves (értsd: nem túl bulizós, cigizős, piálós) pasiktól...én keresem az ilyeneket!

hidd el hogy vannak ilyen lányok... manapság sajnos egyre ritkábbak vagyunk, de hidd el, hogy MÉG nem haltunk ki!

2010. ápr. 28. 17:06
 22/24 anonim ***** válasza:
utolsó ez aranyos:) kedves lány lehetsz,nagyra becsülöm az ilyen mentalitást:)
2010. ápr. 28. 17:17
 23/24 anonim ***** válasza:

A második válaszoló hülye.

Egy férfi és egy nő kapcsolatában kell az egyenjogúság, de az is kell, hogy a nő érezze, hogy jól néz ki, hogy kívánatos és hogy biztonságban van. Egy pasi, aki túl sok mindent hagy a nőre, a végletekig csendes, fél megszólítani, stb. az nem férfias, azért nehezebben talál párt magának és akinek a külsejéről ez süt, az ne számítson arra, hogy lányok egész serege fog rá nyomulni.

Mivel a pasik többsége gyakorlatilag ugyanolyan ruhát hord (nadrág, póló), nehéz ránézésről megállapítani, hogy melyik az én esetem. Ezért a kigyúrtabbak és az emósok, akiknek van valamilyen kisugárzása (AKÁRMILYEN) figyelemfelkeltőbbek. Pláne, ha nagyképű, kigyúrt és még buta is.

Ja, meg vannak a diszkór!bancok, akik csak d!gni akarnak, és inkább egy kigyúrttal, mint vkivel, akit elrejt a pulcsi és még megszólítani sem mer.

Nem tudom, mit sírtok ezen. Ha valaki nem nyomul rád, próbálkozz te, nem??

Amúgy nekem sem a kigyúrt állatok jönnek be, meg az emósok se nagyon...L

2010. júl. 14. 14:31
 24/24 anonim ***** válasza:
én amondó vagyok, semmiképp nem keverendő a bunkóság az önbizalommal és játékossággal, mint azt itt néhány embernél látom.
2010. júl. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!