Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért az ilyen pasikra nyomultok? Bővebben lent.
NA szóval én mindíg azt látom hogy a lányok a buta nagyképű kigyúrt bunkó pasikra buknak. meg az ilyen hosszú hajú kicsit emosokra. miért nem egy okosabb kedvesebb pasikra?
15/F
Azért általánosít, mert ez az általános!
Én nő vagyok, de igaza van, és sajnos ez van. A külső megfog, a belső megtart, vagy a pénz...Hiába egy paraszt a pasi, akkor is mellette lesz a kis ribi, mert kell a zsé a rucira. Egy oka van: genetika. Mint a pasiknak a "magszórás", azaz a félrekefenntés a hibájuk, a nőknek a biztonság utáni vágy. Mindenkinek megvan a maga "hibája" :O)
szia.
nyugi, én az ilyeneket szeretem, mert .. nemtudom miért.
sztem menj el fodrászhoz, csinálj vmit hogy felfigyeljenek rád !
Hajrá ;) 15/L
Előzö vagyok.
19:15 a harmadik mondatod negyedik szava "mindig" te is álltalánosítottál.
hosszab haju emo féle pasik.
de azsem baj ha nem emo csak mitomén kissé tépett haj meg ilyenek.
nekem pl nem egy emo fiu tetzsik de szöke kicsit hosszabb tépett haju stb.ollyan cuki
Nos, bunkó pasikra az agyatlan pláza és egyéb libák nyomulnak. Mert menőnek tartják, mert kicsi világuknab azt hiszik hogy a felszínes dolgok elegendőek.
Ha beszélgetsz egy okosabb csajjal, azonnal kiderül, hogy reflexből hárítja a bunkókat, és az igazi értékeket keresi.
A hosszabb hajúak pedig inkább rocker beütésűek lehetnek, nem csutvi kis emógagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!