Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért az ilyen pasikra nyomultok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

NA szóval én mindíg azt látom hogy a lányok a buta nagyképű kigyúrt bunkó pasikra buknak. meg az ilyen hosszú hajú kicsit emosokra. miért nem egy okosabb kedvesebb pasikra?

15/F

2010. ápr. 27. 18:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
elnézést minden válaszolótol. akkor új kérdés. akkor miért vannak olyan lányok akikből eggyáltalán ilyen ribanc lesz és miért pont az ilyenekre buknak?
2010. ápr. 27. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért általánosít, mert ez az általános!

Én nő vagyok, de igaza van, és sajnos ez van. A külső megfog, a belső megtart, vagy a pénz...Hiába egy paraszt a pasi, akkor is mellette lesz a kis ribi, mert kell a zsé a rucira. Egy oka van: genetika. Mint a pasiknak a "magszórás", azaz a félrekefenntés a hibájuk, a nőknek a biztonság utáni vágy. Mindenkinek megvan a maga "hibája" :O)

2010. ápr. 27. 19:40
 13/24 anonim válasza:

szia.

nyugi, én az ilyeneket szeretem, mert .. nemtudom miért.

sztem menj el fodrászhoz, csinálj vmit hogy felfigyeljenek rád !

Hajrá ;) 15/L

2010. ápr. 27. 19:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak. Azért nem felfelé esik mert gravitáció van a földön, tömegvonzás ami bizonyos távolságból mindent a föld középpontja felé húz. Így van ez más tárgyaknál, égitesteknél, mindennél aminek tömege van. Kérdező énis ezt vettem észre, de nemtudom miért van ez így. Talán ezis csak természet, a madaraknál is ez van arra buknak tojók, ha a kakasnak minél szebb a tolla. "Hülye liba." Álltalában elég buták is az ilyen lányok pl. első válaszoló(gondolom lány). Ezért próbálom a visszahúzódóbb lányokat keresni, de nem túl sok sikerrel. Normális hajam van átlagosan öltözködök nem vagyok gyerekes mégis, rossz képű sem. Mégis az a lány akibe beleszerettem inkább az öregebb pasik felé vágyakozik. Méghozzá a nagydarab, rövidhajú, nagyképű, mindíg a "központban" lévő pasit kedveli. Tehát nemvagy egyedül. 15/F
2010. ápr. 27. 20:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Elnézést az íráshibákért, nem olvastam át és már kicsit fáradt is vagyok.
2010. ápr. 27. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Előzö vagyok.

19:15 a harmadik mondatod negyedik szava "mindig" te is álltalánosítottál.

2010. ápr. 27. 20:30
 17/24 anonim ***** válasza:

hosszab haju emo féle pasik.

de azsem baj ha nem emo csak mitomén kissé tépett haj meg ilyenek.

nekem pl nem egy emo fiu tetzsik de szöke kicsit hosszabb tépett haju stb.ollyan cuki

2010. ápr. 27. 20:41
 18/24 anonim ***** válasza:
én a kedves, értelmes, vicces, és hát persze jóképű pasikra bukom. a mostani barátom pont megfelel nekem minden szempontból, talán éppen ezért nagyon jól megvagyunk és imádjuk egymást. kivéve amikor veszekszünk :D :) de ez minden kapcsolatban jelen van.
2010. ápr. 27. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:

Nos, bunkó pasikra az agyatlan pláza és egyéb libák nyomulnak. Mert menőnek tartják, mert kicsi világuknab azt hiszik hogy a felszínes dolgok elegendőek.

Ha beszélgetsz egy okosabb csajjal, azonnal kiderül, hogy reflexből hárítja a bunkókat, és az igazi értékeket keresi.

A hosszabb hajúak pedig inkább rocker beütésűek lehetnek, nem csutvi kis emógagyik.

2010. ápr. 27. 22:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok buta liba,jó tanuló vagyok(4-5)és nekem a bunkó pasik nem a pénz miatt jöttek be,hanem azért,mert mégis volt benne valami,játszott hülyéskedett a többiekkel...szal..
2010. ápr. 28. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!