Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért az ilyen pasikra nyomultok? Bővebben lent.
NA szóval én mindíg azt látom hogy a lányok a buta nagyképű kigyúrt bunkó pasikra buknak. meg az ilyen hosszú hajú kicsit emosokra. miért nem egy okosabb kedvesebb pasikra?
15/F
én egyenes utálom ha 1 pasi buta.
ha bunkó az még elmegy, mert jól leoltom
a kigyúrt pasikért se vagyok oda. lehet mackós, de vékkony is.. de izom ne legyen az agya helyén, meg 100as karja se ,mert az gusztustalan
szeretem ha valaki kedves, és a hosszú haj sexiiii.
jól belelehet markolni, meg túrni csókolózás közben .. wááá. :D
18 / L
19:11
de azt se birom ha nagyképű vagy egozik, vagy túl sokra tartsa magát.. ő is csak ember. ne repkedjen az élvezettől ha meglátja magát
jah:D és én sose a tipikus ááá de "kib*sz" jó pasi tiousra buktam:D :P
Szóval akkor te egy okos,kedves fiú vagy?Gondolom ezért tetted fel a kérdést.
És miért kell mindig általánosítani?Akkor ennyi erővel már feltehetnék azt is hogy: A fiúk miért a kis beképzelt,bunkó ribikre buknak? Miért nem egy okosabb,értelmesebb csajra?
Ezek csak általánosítások,nem mindenki ilyen.Lehet hogy rossz közegben vagy.Sok értelmes lány vágyik egy normális fiúra.Lehet hogy nem csak a cicababákat kéne észrevenned,mert azok buknak az ilyen pasikra.
16.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!