Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért az ilyen pasikra nyomultok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

NA szóval én mindíg azt látom hogy a lányok a buta nagyképű kigyúrt bunkó pasikra buknak. meg az ilyen hosszú hajú kicsit emosokra. miért nem egy okosabb kedvesebb pasikra?

15/F

2010. ápr. 27. 18:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
miért nem felfelé esik az alma ha elejted?
2010. ápr. 27. 18:51
 2/24 anonim ***** válasza:
mert az izgalom és a divat/pénz kell,meg az alfaság,ez a nagy büdös igazság....
2010. ápr. 27. 18:52
 3/24 anonim ***** válasza:
Öcsi, ez 15 éve is így működött, aztán 30 éves korukra kinőtték jobbára. Amelyik nem nőtte ki, azt jobb messzire elkerülni, mert az csak a pénzre hajt. Tapasztalat.
2010. ápr. 27. 18:52
 4/24 anonim ***** válasza:
hat mert raktad fel ezt a kerdest?am te hogy nezel ki?jah es en mar nm az ilyen nagykepu bunkokra bukok akik ugy oda vannak magukert h ha egy csajjal ullnek egy moziban nm azt mondjak h:"jaj de szep vagy" hanem azt h:"jaj de szep vagyok"
2010. ápr. 27. 18:56
 5/24 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem tetszenek.

15L

2010. ápr. 27. 18:58
 6/24 anonim ***** válasza:
A nők mindíg is az "Alfa hím"-ekre fognak bukni ameddig világ a világ. Viszont gyereket nem akarnak "Alfa hím"-ektől hanem inkább az apukás édes férfiaktól. Miért? Mert az alfa hím vad, jól néz ki, macsó, viszont megbízhatatlan és félre k*r...
2010. ápr. 27. 19:10
 7/24 anonim ***** válasza:

én egyenes utálom ha 1 pasi buta.

ha bunkó az még elmegy, mert jól leoltom

a kigyúrt pasikért se vagyok oda. lehet mackós, de vékkony is.. de izom ne legyen az agya helyén, meg 100as karja se ,mert az gusztustalan

szeretem ha valaki kedves, és a hosszú haj sexiiii.

jól belelehet markolni, meg túrni csókolózás közben .. wááá. :D

18 / L

2010. ápr. 27. 19:11
 8/24 anonim ***** válasza:
ismerek egy part, a faszinak van eleg penze, a csaj is erre bukik, ha tarsasagban ulnek, a srac csak elkartyazgat a haverokkal, a csaj meg ul mint a nimajulcsika,szegeny, latni hogy azert az oleles kene neki, szeretetre vagyik, de azert a penzzel csak valahogy jobban kijon :D a csajok tobbsege a penzre megy,ezeket hivom budos ringyoknak,akarmit is erezzenek belul :DD
2010. ápr. 27. 19:12
 9/24 anonim ***** válasza:

19:11

de azt se birom ha nagyképű vagy egozik, vagy túl sokra tartsa magát.. ő is csak ember. ne repkedjen az élvezettől ha meglátja magát

jah:D és én sose a tipikus ááá de "kib*sz" jó pasi tiousra buktam:D :P

2010. ápr. 27. 19:13
 10/24 anonim ***** válasza:

Szóval akkor te egy okos,kedves fiú vagy?Gondolom ezért tetted fel a kérdést.

És miért kell mindig általánosítani?Akkor ennyi erővel már feltehetnék azt is hogy: A fiúk miért a kis beképzelt,bunkó ribikre buknak? Miért nem egy okosabb,értelmesebb csajra?

Ezek csak általánosítások,nem mindenki ilyen.Lehet hogy rossz közegben vagy.Sok értelmes lány vágyik egy normális fiúra.Lehet hogy nem csak a cicababákat kéne észrevenned,mert azok buknak az ilyen pasikra.

16.L

2010. ápr. 27. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!