Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti hogy fogadnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy fogadnátok ha úgymond randira hívna benneteket valaki, de ott teljes őszinteséggel és tabuk nélkül beszélne veletek szinte mindenről?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha elhívok egy lányt és el is jön, akkor hanyagolom a sablonos ismerkedős szövegeket, feldobok valami érdekes témát és beszélgetünk. Ha megijedne a komplikált és néha abszurd gondolatmeneteimtől, akkor már kiderült hogy részéről nem vagyok megfelelő, és jobb ha ezt az elején megtapasztalja.
2016. nov. 1. 22:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 Igazad van, egyetértek, de én nem azt várom az illetőtől hogy legyen egy profi pszichológus. Csupán a személyes őszinte beszélgetést hiányolom. A nézőpontomat nem hiszem hogy egy pszichológus is meg tudná változtatni.
2016. nov. 2. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:

# 11: A személyes, őszinte beszélgetés ismérve az, hogy KÖLCSÖNÖS. (Ez az, amiben a pszichológussal más, ott CSAK rólad szól a beszélgetés.)

A kölcsönösség, mint szempont, nem jelent meg a leírásodban, tehát nem az jön le, hogy egyébként nyújtani is szeretnél valamit a beszélgetőpartnerednek. Így pedig nem igazán korrekt a dolog.

2016. nov. 2. 12:11
 13/17 A kérdező kommentje:
#12 Számomra a beszélgetés nem azt jelenti, hogy én beszélek. Ha nem mondaná el a másik fél a saját álláspontját és csak hallgatna, hogy tudnám hogy érti-e egyáltalán amit mondok? De ez fordítva is igaz, számomra evidens hogy mind a ketten beszélünk.
2016. nov. 2. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát...

1. Ha randira hív, akkor legyek randi neki. Ha meg csak dumálni akar, akkor mondja azt, aztán elmondom, hogy ÉN akarok-e csak úgy dumálgatni bárkivel is.

2. Egy randin fontos, hogy alap dolgokat megismerjünk a másikról. Ha egyáltalán nem hajlandó a tyű de sablonos témákról beszélni, mint hobbik, munka, stb., akkor én tuti azt hinném, hogy sumákol. Illetve hogy ha ilyen alapokat nem tudok róla, mi a biztosíték, hogy később megtudom, passzolunk-e.

3. Vannak dolgok, amiket első randin nem érdemes és nem is illik szóba hozni. Plusz az őszinteség nem azt jelenti, hogy első alkalommal a másik képébe vágjuk az összes hülyeségünket meg bármit, amire épp gondolunk. Ha első randin pl. aranyérről vagy csak az exéről hajlandó beszélni egy srác, akármilyen őszinte, simán otthagynám a randi tervezett vége előtt is, mert egyszerűen prosztóság, és nem egy prosztó pasival akarok összejönni, hanem olyannal, aki tudja, hogyan kell viselkedni. De más téma meg lehet, hogy beválik.

2016. nov. 2. 13:19
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Exről én nem tudok beszélni. Az is zavaró lenne ha elmesélem az eddigi "kapcsolataimat" lányokkal, és hogy hogy nem lett soha barátnőm?
2016. nov. 2. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha két mondatban elintézed, oké. Ha egy órát rinyálsz róla, az taszító meg olyan érzése van tőle a lányoknak, hogy kicsit érzelmileg zsarolod vele, hogy "na legalább te gyere velem össze, ha a többi p.ával nem sikerült", még akkor is, ha nem biztos, hogy te is bejöttél neki ugyanúgy.
2016. nov. 2. 13:38
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 Én csakis olyannal jönnék össze, akit el tudnék képzelni magam mellett mint feleség és az anyaként is megállná a helyét. Mert ha együtt vagyunk, meg van az esély a gyerekre és nem szeretném hogy rossz legyen neki. Nem, nem akarok gyereket most még, de ha véletlenül sikerülne, és valami jött-ment komolytalan viselné a gondját, elég nagy hiba lenne a részemről.
2016. nov. 2. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!