Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ezt hogy fogadnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ezt hogy fogadnátok? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés
Barátommal holnap randizunk én nem voltam itthon egy hétig mert külföldön voltam és hoztam neki bonbont. Ez lenne a második randink. Ennek örülnétek? Mikor adjam neki oda? Az elején amikor találkozunk vagy inkább majd egyszer hirtelen vagy amikor elköszönünk egymástól? :)
2014. aug. 10. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nemszeretem a bonbont :S
2014. aug. 10. 23:35
 2/12 Marc Bolan ***** válasza:
Aha. Az elején.
2014. aug. 10. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
az elején add :D
 4/12 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
29%
Fú bonbont, neked sem kell eredetiségért a szomszédba menni :_)
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez szakszerű válasz volt :D

Am én sem szeretem :P

6/12 anonim ***** válasza:
lányok is adnak ajándékot ? wtf? idáig mindig csak én vittem , ne má
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze,hogy örülni fog!Aranyos vagy hogy kint is gondoltál rá!Értékelni fogja:)Az elején add oda,mikor találkoztok:"Hoztam neked valamit"
2014. aug. 10. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Második randi? Akkor kb ismerkedős szakaszban vagytok még úgy érzem. Ilyenkor külön ajándékot ne adj, mert zavarba hozod. Inkább vidd a randira, és egyétek meg együtt :)
 9/12 anonim ***** válasza:
Nehogy adjál már egy bonbont csak úgy a 2.ik randin.Ez tök ciki.Te eddig mit kaptál???
 10/12 anonim ***** válasza:
97%
Jól haladsz lányom, már ilyen fiatalon felfedezted a férfiak legnagyobb gyengepontját, az ételt, különösképpen az édességet. Használd a tudásod bölcsen, ifjú padawanom. A következő lépés a második gyengepont lesz, amit földi nyelven "szex"-nek hívunk.
2014. aug. 10. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!