Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy fogadnátok ha úgymond randira hívna benneteket valaki, de ott teljes őszinteséggel és tabuk nélkül beszélne veletek szinte mindenről?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha elhívok egy lányt és el is jön, akkor hanyagolom a sablonos ismerkedős szövegeket, feldobok valami érdekes témát és beszélgetünk. Ha megijedne a komplikált és néha abszurd gondolatmeneteimtől, akkor már kiderült hogy részéről nem vagyok megfelelő, és jobb ha ezt az elején megtapasztalja.2016. nov. 1. 22:39
1/17 anonim válasza:
Randin alaptémákról kell beszélgetni, és főleg tőle kell kérdezni, de magadról is mesélhetsz. Ez nem egy berögzött, kőbe vésett dolog, csak az esélyeidet tekintve ennek van a legtöbb értelme, a többivel csak rontasz rajt és kisebb esélyel lesz csjaod.
2/17 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva én most nem is csajszerzés miatt akarom ezt. Nagyon keveset beszélek lányokkal, meg úgy emberekkel is. Valakivel meg kell beszélnem ami bennem van, pszichológushoz nem szívesen járnék mert azért annyira nem rossz a heyzet.
2016. nov. 1. 22:55
4/17 A kérdező kommentje:
#3 Ezt szeretném és és ettől is félek legjobban. 2,5 éve nem tudok elfelejteni egy lányt, időről időre találkozok vele. Nem tudom mit akar az élet, én nem voltam még szerelmes senkibe ennyi ideig és ennyire. Sosem próbálkoztam igazán nála, mert a távolság miatt részemről kivitelezhetetlen az egész. Ha össze is jönnék most mással, vajon elfelejteném őt? Nem tartom kizártnak hogy valaki elfeledteti, csak annyira kevés az esély rá minthogy most összejöjjek vele.
2016. nov. 1. 23:05
5/17 anonim válasza:
Akkor ne csajozz be, hanem válaszd őt. És azon agyalj, hogy vele hogyan.
6/17 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz nem megyek el ezeket megbeszélni, és még fizessek is érte. Nagy segítség lenne ha lenne valaki más, mert most teljesen úgy érzem hogy képtelen vagyok bármit is elérni, miközben tudom hogy a képességeim és lehetőségeim megvannak hozzá.
2016. nov. 1. 23:31
7/17 A kérdező kommentje:
Nincs motívációm, ha végtelen pénzt adnának se lennék boldogabb.
2016. nov. 1. 23:32
8/17 anonim válasza:
Én általában értékelni szoktam az ilyen őszinteséget, sokszor én is úgy érzem hogy felesleges köntörfalazni meg kerülgetni a kását, jobb nem pazarolni az időt és a lényegre térni, szóval valószínűleg pozitív csalódás lenne. Mondjuk azért biztos létezik olyan téma amiről nem szívesen beszélnék egy kb vadidegennel szemtől szembe, de most így belegondolva nem tudom hogy mi lenne az, sok minden függne az akkori hangulattól is.
9/17 anonim válasza:
Ingyen is van pszichológus.
De a barátaiddal is beszélgethetsz.
De csak azért párt keresni, hogy terápiának használd... nagyon alja. Nekem most halt meg anyukám, teljesen egyedül vagyok, mégsem megyek barátokat keresni, mert a legrosszabb indokkal tenném.
10/17 anonim válasza:
Az elképzelésedet inkább nem minősítem, viszont több éves terápiás tapasztalat után írom, hogy egy laikus soha nem képes ugyanazt nyújtani, mint egy pszichológus, sőt... egy hétköznapi ember a saját igényeit, vágyait, elképzeléseit vetíti ki rád, ami egy pszichológus esetében a legsúlyosabb szakmai hiba, amit csak elkövethet. Ha te azt várod egy laikustól, amit egy pszichológus nyújthatna, akkor óriási tévedésben vagy, és többet ártasz ezzel magadnak, mint amennyit használ egy ilyen beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!