Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés egy skizofrén férfival. Ez volnék én. Ki hogyan élné meg a szembesülést ezzel a ténnyel, ha pl nem elsőre mondanám el hanem néhány hónap után?
Nem akarok ítélkezni feletted, mert ez egy betegség, amiről nyilván nem tehetsz...
De ha ezt több hónap járás után mondaná el nekem a barátom, akkor én iszonyatosan becsapva érezném magam. Nem csak az a tény zavarna, hogy skizofrén, hanem az is, hogy hazudott.
Hiába szeretném az ott annyi volt!
Azzal meg ne is próbálkozz, hogy abbahagyod a gyógyszer szedését, mert iszonyatos nagy butaság lenne, több szempontból is...
Az is egy hülyeség, hogy az orvosok nem akarnak segíteni, mert szétesett az egészségügy. Lehet, hogy van egy-két olyan orvos, aki sz@rik már bele mindenbe, de a legtöbb azért ott segít, ahol tud. (dolgoztam egészségügyben, több ismerősöm jelenleg is eü dolgozó, tehát nem csak össze-vissza beszélek)
Ha a jelenlegi orvosod nem segít, akkor fel kell keresni egy olyat, akivel ilyen jellegű probléma nincs.
Minden jót neked a jövőre nézve, remélem a pártalálás is sikeres lesz!
Szerintem nagyon értelmes és összeszedett vagy. Mindent így tovább!
Én azt szeretném tudni, milyen fajta skizód volt? (Üldözési mánia, valódi tudathasadás pl.?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!