Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondani egy találkozót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondani egy találkozót, mert valami közbejött tényleg akkora bűn?

Figyelt kérdés

Lemondtam a holnapi első találkozónkat az illetővel, mert valami közbejött sajnos.(Család) Bocsánatot kértem, és felajánlottam neki, hogy pénteken bepótolhatjuk, amúgy eredetileg is ezt javasoltam. Erre közölte, hogy ez számára elfogadhatatlan, nem vagyok komoly ember, és törölt mindenhonnan másodpercek töredéke alatt.

Valóban ekkorát hibáztam?

2016. okt. 30. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fontos az első randi, de ha valami közbejön, le is lehet mondani EGYETLEN EGYSZER, egy másik, biztosan megfelelő időpont felajánlása mellett. Ez esetben tudom komolyan venni a randiszándékot a másik részéről.

A kérdező ebbe még éppen belefért, szóval nem jogos, amit kapott.

2016. okt. 30. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem bűn! Sőt, így hamar kiderült mennyire toleráns.. :/ Lehet hogy a következő illetővel 100x jobban fogod majd magad érezni! Így járt, ha törölt mindenhonnan, akkor nincs gond utána. FEl a fejjel! 28f
2016. okt. 30. 16:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Update: Bocsánatért könyörög, hogy sajnálja bla bla.

Hát én is sajnálom, de már félek is tőle.

2016. okt. 30. 17:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt, hogy egy teljes hónapig tologattuk a randit egy lánnyal, mert hol egyikőnknek nem volt jó, hol a másiknak és mindig közbe jött valami. De utána meg mindig sikerült elsőre összehozni a vele a randikat. Rugalmasnak kell lennie mindenkinek egy kicsit :)
2016. okt. 30. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

ráadásul a legelsőt lemondani

bunkóság

na meg annyi egyedülálló asi van, hogy sose fogy el...

2016. okt. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!