Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondani egy találkozót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondani egy találkozót, mert valami közbejött tényleg akkora bűn?

Figyelt kérdés

Lemondtam a holnapi első találkozónkat az illetővel, mert valami közbejött sajnos.(Család) Bocsánatot kértem, és felajánlottam neki, hogy pénteken bepótolhatjuk, amúgy eredetileg is ezt javasoltam. Erre közölte, hogy ez számára elfogadhatatlan, nem vagyok komoly ember, és törölt mindenhonnan másodpercek töredéke alatt.

Valóban ekkorát hibáztam?

2016. okt. 30. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem.

nyilván rosszul esett neki, mert várta, és azt hitte fontosabb neked ez. de ovis módon reagált. de gondolom tényleg nem életed szerelméről van szó.

2016. okt. 30. 14:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem hibáztál, bárkivel előfordulhat, ráadásul még ajánlottál is másik időpontot.

Viszont adj hálát a sorsnak, hogy ilyen hamar kiderült, mennyire undorító emberrel van dolgod és nem pazaroltál több időt az ismerkedésre vele.

2016. okt. 30. 14:44
 3/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, megnyugtattatok.

Olyan durva volt, mikor írt, és valahol én is azt éreztem, hogy ekkora hibát azért nem követhettem el. Én eredetileg is a pénteket javasoltam, de ő nem bírt addig várni, így lett a hétfő.

Úgy törölt le facebook-ról, hogy le is tiltott.:)

2016. okt. 30. 14:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem hibáztál. Csak sokszor előfordul sajnos, hogy ha valaki lemondja a találkozót, akkor hajlamos nem felajánlani másik időpontot, maximum lerendezi annyival, hogy "majd még beszélünk", aztán persze nem beszéltek soha többet.
2016. okt. 30. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez pedig a másikat minősíti, nem téged, és nem felmenteni akarom őt, de gondolom volt már párszor negatív tapasztalata. De ez nem jogosítja fel őt arra, hogy így viselkedjen veled a korábbi sérelmei miatt.

Mindent összevetve, semmi rosszat nem tettél. :)

2016. okt. 30. 14:53
 6/15 A kérdező kommentje:

Nagyon várta a találkozót, azt tudom. Most már várhatja.:)

Ez egy teljesen laza randi lett volna, szerintem a rugalmasságnak bele kell férnie. Bocsánatot kértem, és felajánlottam másik időpontot. Tenni többet nem tudok...

2016. okt. 30. 14:56
 7/15 anonim ***** válasza:
5%
azért azt vedd észre, hogy tehettél volna többet. mondhattad volna azt a családodnak, hogy van megbeszélt programod sajnálod, de nem tudsz most menni. szóval azért ez a te döntésed volt, hogy ez most nem olyan fontos.
2016. okt. 30. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Alap hogy a család az első, szerintem. Nyilván nem folyamatosan erre hivatkozva lemondani a randit, és egy előrehaladott kapcsolatban már állhat a partner előbbre, de egy első randit ugyan hadd mondjak már le, ha a család tényleg számít rám.
2016. okt. 30. 15:08
 9/15 anonim ***** válasza:
6%

lemondhatod. de az nem ugyanaz, hogy nem tehettem mást. mert tehettél volna. és pont egy első randi elég fontos.

amúgy nekem nem fontosabb a családom, mint a barátaim vagy szerelmem.

2016. okt. 30. 15:11
 10/15 A kérdező kommentje:

Az általam javasolt új időpont csak pár nappal később lett volna. Akartam vele találkozni, ezzel is azt jeleztem.

A családom pedig a legfontosabb, főleg, hogy őt nem is ismertem még, csak facebook-ról. Telefonszámot sem cseréltünk.

Már most kiderült, mennyire "toleráns" ember...

2016. okt. 30. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!