Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondani egy találkozót, mert valami közbejött tényleg akkora bűn?
Lemondtam a holnapi első találkozónkat az illetővel, mert valami közbejött sajnos.(Család) Bocsánatot kértem, és felajánlottam neki, hogy pénteken bepótolhatjuk, amúgy eredetileg is ezt javasoltam. Erre közölte, hogy ez számára elfogadhatatlan, nem vagyok komoly ember, és törölt mindenhonnan másodpercek töredéke alatt.
Valóban ekkorát hibáztam?

nem.
nyilván rosszul esett neki, mert várta, és azt hitte fontosabb neked ez. de ovis módon reagált. de gondolom tényleg nem életed szerelméről van szó.

Nem, egyáltalán nem hibáztál, bárkivel előfordulhat, ráadásul még ajánlottál is másik időpontot.
Viszont adj hálát a sorsnak, hogy ilyen hamar kiderült, mennyire undorító emberrel van dolgod és nem pazaroltál több időt az ismerkedésre vele.
Nagyon szépen köszönöm, megnyugtattatok.
Olyan durva volt, mikor írt, és valahol én is azt éreztem, hogy ekkora hibát azért nem követhettem el. Én eredetileg is a pénteket javasoltam, de ő nem bírt addig várni, így lett a hétfő.
Úgy törölt le facebook-ról, hogy le is tiltott.:)

Ez pedig a másikat minősíti, nem téged, és nem felmenteni akarom őt, de gondolom volt már párszor negatív tapasztalata. De ez nem jogosítja fel őt arra, hogy így viselkedjen veled a korábbi sérelmei miatt.
Mindent összevetve, semmi rosszat nem tettél. :)
Nagyon várta a találkozót, azt tudom. Most már várhatja.:)
Ez egy teljesen laza randi lett volna, szerintem a rugalmasságnak bele kell férnie. Bocsánatot kértem, és felajánlottam másik időpontot. Tenni többet nem tudok...

lemondhatod. de az nem ugyanaz, hogy nem tehettem mást. mert tehettél volna. és pont egy első randi elég fontos.
amúgy nekem nem fontosabb a családom, mint a barátaim vagy szerelmem.
Az általam javasolt új időpont csak pár nappal később lett volna. Akartam vele találkozni, ezzel is azt jeleztem.
A családom pedig a legfontosabb, főleg, hogy őt nem is ismertem még, csak facebook-ról. Telefonszámot sem cseréltünk.
Már most kiderült, mennyire "toleráns" ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!