Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti pontosítanátok találkozót?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, a maradi.. Arról van szó, hogy ismerkedem valakivel, akivel megbeszéltük, hogy kb. mikor lenne jó találkozni. Utolsó üzenetváltásunk alkalmával odalökött egy olyat, hogy "ha nem érném el másnap, igen, jó lesz neki a péntek". Azóta semmi. Mivel a nagyon-nagyon elején vagyunk mindennek én elég megalázónak tartom, hogy nekem kell kezdeményezni, hogy ugyan hánykor és hol megfelelő és ugyan melyik színű virág a kedvence?
(Nyilván ha alakul egy kapcsolat köztünk, nekem is természetes, hogy kölcsönösen keressük egymást.)
Köszi a válaszokat!
Hát most hogy még megejtettünk egy eszmecserét, ő sajnos nem töketlen, hanem egy arrogáns f**z. Legalább jó tanulság volt, érdemes hagyatkozni a megérzésekre.. Ha valami nem tetszik, azt nem szabad erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!