Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdjem el szervezni a következő találkozót?
Jövőhét szombaton szeretnék találkozni a kiszemeltemmel, de nem tudom mikor kérdezzek rá... minnél hamarabb, vagy elég jövőhét elején?
Azért gondolkodok ezen, mert ha most kérdezek rá, akkor még bármikor közbejöhet valami jövőhétig... Másfél hét kicsit hosszú idő.
Viszont nem akarom nagyon későre se hagyni a kérdést, mert lehet, hogy addigra már talál magának aznapra valami elfoglaltságot.
Tehát mikor kérdezzem meg, hogy mit csinál jövőhét hétvégén, és hogy találkozni szeretnék? Most, vagy halasszam kicsit?
Bármikor megkérdezheted, de magamból kiindulva jobb ha mielőbb. Én ugyanis elfoglalt vagyok, jobban tudom tervezni a dolgokat, ha előre ismerem az időpontot.
Nyilván ha tetszene az illető és találkozni akarok vele, akkor meg úgyis szakítanék időt rá.
Ne parázz ezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!