Szerintetek lehetne egy nagy találkozót szervezni, ahol minden magányos ember eljöhet, és barátokat találhatnak maguknak innen, gyk-ról?
Szerintem nem macerás a dolog, és a földrajzi lakósűrűséghez mérten talán valahol a fővárosban lenne talán a legideálisabb.
Kell csinálnom egy mail címet, amire mindenki, aki akar jönni jelentkezhet, és megkapja a címet. (valami nyilvános helyet kell választani, hogy ne féljenek a pedofiloktól mert biztos lesz pár) a lányok... :D)
Attól viszont tartok, hogy a mulya lányok nem jönnének el, és kanbuli lenne, de attól még érdekesnek találom az egészet, mert értékes emberek lehetnek férfiak is! :DDD
Szerintetek csináljak egy ilyen "nyilvános mail címet"?
annyira nem érdekel a dolog,de 1 próbát megér,hátha találkoznék pár érdekes emberrel,a gond csak az h nem nagyon lesz belőle semmi,mert ha tenni kéne valamit,mindenki várja a jószerencsét és kész... :/
de ha még is lesz valami,én is elmennék.am 16 vagyok,de jobban kijövök az idősebbekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!