Szerintetek lehetne egy nagy találkozót szervezni, ahol minden magányos ember eljöhet, és barátokat találhatnak maguknak innen, gyk-ról?
Nem tartom gonosz megjegyzésnek azt, hogy mulya, mert tudom, hogy miként állnak a csajok a mai pasikhoz, főleg az online világban... És teljes mértékben megértem őket! Sok beteg ember él, és én sem lennék sokkal bátrabb, de ha neked ennyin múlik, és szeretsz megsértődni, vagy "kifogást keresni", akkor megtaláltad a kulcsszót! :) Mulya. :D
Szerintem meg nem lehetetlen dolog ez a találkozó, és hamarosan meg is tervezem alaposan... :) (aztán privátba lehet jelentkezni, és küldöm az infókat!)
Először is rengeteg ilyen magányos bejegyzés/segélykérés van. Mégis gyakorlatilag egy nap alatt minimális ember írt ide.
Szerintem egy ilyen dolognak a szervezettség, és a bizalom az alapja.
Nyilván a kérdező is lehet valami "fake" tag, így akik elmennének a találkozóra könnyen áldozatok lehetnek. (csak feltételezés, egy kósza gondolat)
Szerintem először interneten, online kellene egy közösséget létrehozni, majd amikor már megvan egyfajta bizalom, és kialakult egy kör, akkor lehetne találkozókat szervezni.
Őszintén én benne lennék az egészben, mert már tényleg úgy érzem soha nem lesz ebből kiút, így meg élni nem sok kedve van már az embernek.
24/F
Igen, igazuk volt azoknak, akik kudarcot jósoltak, és igen, valószínűleg a bizalmatlanság az egyik fő ok (a távolság után).
Közösséget, ahol a bizalom kiépülhet nem tudom hol lehetne létrehozni, mert az internet világában egy név, megy egy fénykép, és kész is a "kamu személyi", szóval aki félni akar, félni fog mindentől... Az utcán megkérdezik ki vagyok, és elmondom a nevem, visszakérdeznétek, mert nem hinnétek el! :) Szóval a bizalmatlanság sajnos, ha akarom, ha nem, de jelen van, és az ellen nincs ötletem, miként, milyen fórumon, milyen internetes színtéren lehetne növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!