Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehetne egy nagy...

Szerintetek lehetne egy nagy találkozót szervezni, ahol minden magányos ember eljöhet, és barátokat találhatnak maguknak innen, gyk-ról?

Figyelt kérdés
Tehát itt, akik írják, hogy nem érti meg a világ őket, egy kis összejövetel alkalmával valami nyilvános helyen találkozni, és megismerni egymás világát. Hátha sok barátság köttetik e találkozó során.

2013. júl. 28. 21:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem tartom gonosz megjegyzésnek azt, hogy mulya, mert tudom, hogy miként állnak a csajok a mai pasikhoz, főleg az online világban... És teljes mértékben megértem őket! Sok beteg ember él, és én sem lennék sokkal bátrabb, de ha neked ennyin múlik, és szeretsz megsértődni, vagy "kifogást keresni", akkor megtaláltad a kulcsszót! :) Mulya. :D

Szerintem meg nem lehetetlen dolog ez a találkozó, és hamarosan meg is tervezem alaposan... :) (aztán privátba lehet jelentkezni, és küldöm az infókat!)

2013. júl. 29. 00:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Pestiek közt simán meglehetne szervezni még el is mennék, csak én vidéken lakom kisvárosban max 25-30km re lenne értelme elmenni hogy ha megismerek valaki később is tudjuk tartani a kapcsolatot
2013. júl. 29. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:
-_-"
2013. júl. 29. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Először is rengeteg ilyen magányos bejegyzés/segélykérés van. Mégis gyakorlatilag egy nap alatt minimális ember írt ide.

Szerintem egy ilyen dolognak a szervezettség, és a bizalom az alapja.

Nyilván a kérdező is lehet valami "fake" tag, így akik elmennének a találkozóra könnyen áldozatok lehetnek. (csak feltételezés, egy kósza gondolat)

Szerintem először interneten, online kellene egy közösséget létrehozni, majd amikor már megvan egyfajta bizalom, és kialakult egy kör, akkor lehetne találkozókat szervezni.

Őszintén én benne lennék az egészben, mert már tényleg úgy érzem soha nem lesz ebből kiút, így meg élni nem sok kedve van már az embernek.

24/F

2013. júl. 29. 23:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, igazuk volt azoknak, akik kudarcot jósoltak, és igen, valószínűleg a bizalmatlanság az egyik fő ok (a távolság után).

Közösséget, ahol a bizalom kiépülhet nem tudom hol lehetne létrehozni, mert az internet világában egy név, megy egy fénykép, és kész is a "kamu személyi", szóval aki félni akar, félni fog mindentől... Az utcán megkérdezik ki vagyok, és elmondom a nevem, visszakérdeznétek, mert nem hinnétek el! :) Szóval a bizalmatlanság sajnos, ha akarom, ha nem, de jelen van, és az ellen nincs ötletem, miként, milyen fórumon, milyen internetes színtéren lehetne növelni.

2013. júl. 30. 07:10
 16/18 anonim válasza:
Az egyik válaszoló vagyok. Az utolsó válaszoló nem mond butaságot. Ez az internetes dolog jó lehet mondjuk... Most azzal ki viccelne, hogy barátkozás céljából akarna belépni? Sok aljas ember van tény, de ha már belép az ember egy ilyen közösségbe... esetleg az internet után lehetnének konferenciabeszélgetések skype-on stb.. úgy még biztosabb, hogy a személyek komolyan gondolják. :) nos? :)
2013. júl. 30. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
túldramatizáljátok.fölösleges neten beszélni mert úgy sem lesz belőle semmi,ink találj ki (kérdező) 1 időpontot budapestre valami könnyen megközelíthető olcsó helyre és valamelyik délután összefuthatnánk.pl vasárnap mert olyankor sokan ráérnek.persze,biztos nem érne rá mindenki,de hát...
2013. aug. 2. 02:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Mostanság nem sok időm lesz erre, (szervezésileg, meg amúgy elmenni sem), de ha aktuális lesz, akkor mindenféleképpen csinálok egy "eseményt". Azért valamilyen online "biztosítékot" szerintem simán lehetne kérni, hogy mennyire kamu, vagy "sunyi" az illető, szándékait tekintve, és a "random" emberek eljövetele egy nyilvános eseményre, elég izé lenne... Gondolok itt arra, hogy egy kis csoport összeül, beszélgetünk, erre jön valami perverz, aztán elrontja az egészet, mert képtelen a közösségi szabályokat betartani. :\ (sok ilyet ismertem már a való életbe, és feltételezem, hogy itt fokozottan jelen vannak az ilyen emberek. Természetesen ez diszkriminációnak tűnik, mert az is, de hát kinek van kedve olyan időtöltéshez, ahol ő az áldozat? :)
2013. aug. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!