Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a csóktól. Hogy merném megcsinálni?
van 1 srác akivel randizgatok.
de ha a csókhoz érünk elfordulok.
tudom volt már több ilyen kérdés is.
szeretém megcsókolni mert szeretem de egyszerűen félek.pedig annyira szeretnék már túlleni az első csókon:)
Rengeteg jó leírás van már itt, olvasgass!
Amúgy én azt tanácsolom, hogy ha ilyen félénk vagy, elfordulhatsz - de csak egy kicsit. Hadd csókolja először az arcod, onnan majd úgyis eltalál a szádig is, ha jól esik neked...
Hajrá! Az első jó eséllyel gyatra lesz, de hamar belejössz és tényleg nincs mi miatt izgulni. Először talán kezdhetitek a puszival (ha para van).
Minden jót!
16:08
ezzel énis így vagyok.
kérdező, veled meg teljesen együttérzek, mert velem is most ugyan ez van:D csak annyi a külömbség h én egy évvel fiatalabb vagyok:)
de nagyon drukkolok neked és remélem h jolesz;):)
szerintem hagyd,hogy ő csókoljon meg téged...:)
had kezdeményezzen csak...hidd el nekem utána megjön a bátorságod..és egyfolytában csak őt csókolnád :)))
én is félénk csaj vagyok. én sem csókolóztam még.. hát nem tudom, ha lenne olyan, akivel érdemes lenne.. de nem ismerek senkit, akinek tetszek és nekem is tetszik ő.. meg hát nekem ahhoz kell egy kis kapcsolat is.. nem egy vadidegennel így először..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!