Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a csóktól. Hogy merném megcsinálni?
van 1 srác akivel randizgatok.
de ha a csókhoz érünk elfordulok.
tudom volt már több ilyen kérdés is.
szeretém megcsókolni mert szeretem de egyszerűen félek.pedig annyira szeretnék már túlleni az első csókon:)
nem nehéz pedig..:D
nem hinném h egyből lenyomja a nyelvét a torkodon
nyugi és minden faja lesz ;)
Lassan 18 vagyok, de ha visszagondolok az első csókra.. nem értem miért csináltam belőle ekkora ügyet.
Ne félj, elrontani nem nagyon tudod..
Ha te is akarod akkor meg ne fordulj el.
hát igen.
nállam is ez volt pedig én fiu vagyok:)
hát szépen közeledsz száddal ő szája felé majd szem becsuk és csók szájra , aztán már lehet még egy-két csók.
sőt még smárolás is kialakulhat:)
ne félj nem lesz gond, megy az magátol:)
én is nagyon paráztam, kicsit talán be is égtem:D
de nyilván a pasi tudja, hogy nem vagy tapasztalt, ő meg majd mindent a kezébe vesz, és hidd el nem olyan vészes! Majd jön a második és az már csudi jó lesz :D
wow én is pont igy vagyok vele :O :D akkor nem vagyok egyedül látom :D amugy hány éves vagy?
amugy én amilyen tanácsokat kaptam barátnőktől... tényleg nem kell aggódni majd megtörténik és jólesz hidd el :)
köszii :D
amugy 15 :)
Első csók laza ne izgulj majd sodródnak a dolgok...
Az első szexet lesz nehéz összehozni de az még bőven ráér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!