Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boráros térnél van egy hely ahová belehetne ülni egy teára első randi szempontjából? Ott a mekit ismerem az gáz lenne ha oda beülnénk?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 10:31
1/7 anonim válasza:
Sétáljatok visszafelé a villamos vonalán, valami tuti hogy lesz.
2/7 anonim válasza:
Randiztam én már Mekiben, semmi gond nem volt vele... Vagy lehet hogy csak azért tartott két hónapig a kapcsolat? ;)
3/7 A kérdező kommentje:
patrisaprovence ez ott van a közelben vélemény? 19:00 ig van nyitva ha jól látom
2016. okt. 24. 10:49
4/7 anonim válasza:
Én nem ismerem, de jókat írnak róla.
5/7 anonim válasza:
Hát mekibe inkább ne... Ha elmúltatok 16 évesek, akkor elég gáz ott randizni.
Egyébként nem hiszem, hogy kis sétával nem találtok egy kellemes helyet, ahol beszélgetni is lehet, és a gatyátok se megy rá. :(
Mindegy, csak gyorsétterembe ne...!
6/7 anonim válasza:
Nem kell puccos helyre menni, de azért ne Mekibe!
Nagyon komolytalan és igénytelen első randinak.
Én sosem vártam el a fiútól, hogy étterembe vigyen, de Mekibe sosem mentem volna.
7/7 anonim válasza:
Ráday utcában vannak jó helyek, oda el tudtok sétálni, vagy a fasor villamos menti oldalán vannak rendes igényes kávézók
csak a magam nevében tudok nyilatkozni mekis randit el se fogadnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!