Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok érezni az első randi előtt?
Ó, b......... Ez a felnőtt kategória! Nem az óvodás!
Első randi általánosban szokott lenni.
"látásból ismerjük egymást elég jól"
Ez mi a f......????!?!?!?!?
Mégis mit kéne érezni? Izgatottságot, örömmel várni, vajon milyen lesz, már tudni hogy hova mentek, mit csináltok stb...
...és majd kiugrik a szíved a helyéről úgy várod!
De te valami oltári nagy agyhalottnak tűnsz! Randizni azzal mész el, akivel össze akarsz jönni! Szimpatikus meg a kollégám/kolléganőm, akivel nem hogy randizni nem akarok, de még a nap vége után látni sem!
Látod, hogy nem egyértelmű,hogy kinek milyen előtte? Például az első teljesen máshogyan értelmezte a dolgot mint te, pont ezért érdekelt.
Arról nem is beszélve,hogy nem a legelső randi az életedben volt a kérdés, hanem hogyan SZOKTÁL vagyis amikor ismerkedsz valakivel, nem kell a legelsőnek lennie. Azt csak azért írtam oda, hogy nekem életem elsője, mert így talán érthető, hogy nem tudom, hogyan szoktak mások érezni, az első randiK előtt érezni. Ennyi!
Felnőtt kategória? Ide sok huszonéves szerencsétlen kiírja hogy mit csináljon, mert még nem volt párja, én meg egy ilyet nem kérdezhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!