Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is volt már ilyen? Elmúlik ez egyszer?
Figyelt kérdés
Az a nagy problémám, hogy "ismerkedek" egy sráccal, konkrétan nem mondtuk ki, hogy na most járunk, de ő se randizgat senki mással és én sem. Rengeteget szoktunk beszélgetni, ha nem élőben akkor interneten keresztül és nagyon meg van a közös hang, vagyis meg volt...Egészen addig amíg le nem feküdtünk. Persze azóta is nagyon sokat beszélgetünk ez nem maradt abba, csak a beszélgetés témáját valahogy mindig a szexre tereli és ez nekem kezd kicsit furcsa lenni. Találkozás előtt az a téma, hogy milyen jó lesz szexelni utána meg hogy milyen jó volt szexelni. Persze nyilván valamennyire én is kapható vagyok erre és szeretek ilyenekről is beszélgetni, de én ezt már kezdem kicsit soknak érezni. Abban reménykedem, hogy csak a kezdeti szakasz lesz ilyen és utána megint tudunk majd normálisabb dolgokról is beszélni. Valaki járt már hasonló cipőben?2016. okt. 19. 16:57
2/5 A kérdező kommentje:
Én 25 éves vagyok ő meg 29
2016. okt. 19. 17:00
3/5 anonim válasza:
Sosem értettem, miért kell addig szexelni, amíg olyanokat sem tudtok egymással megbeszélni, hogy jártok.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen kérdés. És ezzel a válasszal nem is vagyok előrébb, de azért leírom, ha nagyon érdekel, hogy bizonyos okok miatt egyelőre nem szeretnénk hangoztatni, hogy mi van köztünk, de ez engem nem is érdekel úgy egyébként, mert kb több érzelem van ebben a ki nem mondott kapcsolatomban mint mondjuk az előző kimondottban attól, hogy nem mondom azt neki, hogy mostantól a pasim vagy még ugyanúgy viselkedünk mintha egy pár lennénk ezen ez nem változtat.
2016. okt. 19. 17:08
5/5 anonim válasza:
Akkor mi a nagy gondod? Jó volt neki veled és még kell, még kell. Arról beszél, ami jó. Kicsit vársz, lesz még szex és csökkenni fog ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!