Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van még mindig zavarban a fiú, akivel randizom?
Már négyszer találkoztunk, de még mindig látom rajta, hogy zavarban van a társaságomban, érzem azon, ahogy beszél és látom a mozdulatain. Pedig voltam már nála filmet nézni, de nem történt semmi (csók sem!) és nekem nagyon fura, hogy még csak nem is próbálkozott. Találkozás után pedig általában ír, hogy mennyire jól érezte magát, milyen szép vagyok, stb. Teljesen más írásban, mint élőben.
Én 22 vagyok, ő pedig 28 éves
Visszahúzódó, későnérő típus.
Írásban meg egyszerűen jobban kitudja magát fejezni, mert akkor összeszedheti a gondolatait, és nincsen zavarban.
Ez nem volt olyan nagy rejtély.
Ezt nem értem így én sem. De én nő vagyok, és akkor is zavarba tudok / tudnék lenni, ha már hosszú ideje vagyunk együtt! :D
Elvileg pozitívum.
Elég introvertált srác lehet, nőkkel kevesebb tapasztalattal. Ha gondolod, írásban hozd fel a dolgot valamilyen formában, vagy jelezd, hogy szívesen vennéd, ha közeledne. :) Vagy ha nem akarod ennyire kerülgetni a forró kását, kezdeményezd te a csókot.
25F
#5! Ezt bejön?
Lehet, hogy sok volt a csalódása ilyen téren, vagy téged tart túl jónak magához ... Adj neki intenzívebb jeleket. Ha úgysem, akkor tedd meg te az első lépést, hátha felbátorodik, és erőre kap.
Tényleg szeretd ?? * meghatott *
Csak a neved miatt (is) gondoltam, hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!