Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom most mivan szerintetek? (bővebben lenn)
már két hete msn egy lányal és én már nagyon akarok vele találkozni.
megkérdeztem töle hogy megagya-e a számát és azt monta kikelem érdemelni.
megkérdeztem hogy lehet még köztünk valami azt monta akár
megkérdeztem hogy nem e találkozunk(mert még nem találkoztunk személyesen) és azt monta hogy még nem tudom
valamikor tök jol eldumálunk meg minden de valamikor meg ugy kel kihuzni belöle valamit
jácik esetleg velem?
vagyfélénk?
szerintetek?
15éves énmeg 16/F
köszönöm elöreis
Igen, nem hátrány ha tudsz magyarul helyesen irni, de egyébként szerintem Ő sem tudja, hogy mit is akar...
Légy türelemmel.
Üdv.
a szituáció velem is megtörtént már, felvett már vagy 10 srác összesen msnre, hogy járjunk meg hasonlók..
az összeset melegebb éghajlatra küldtem, msnen gyökérség csajozni/pasizni.. teljesen máshogy ismeritek meg egymást.
ennyimagyartanártb@sszameghuhh
ennyi magyar tanárt b@ssza meg huhh..
kérdésre válaszolva: MSN-en jó ismerkedni nem tagadom, de nekem sose jött be az MSNen ismerkedés és utánna talis kapcsolat. Vagy utcán,buliban,buszon taliztam a csajjal és kértem el az MSN-ét, de az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!