Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek, ha egy fiú az első randin olyat kérdezne tőletek, hogy "Te biztosan nem vagy cigány? "?

Figyelt kérdés
Azon nyomban felállnátok, a fejére öntenétek az italotokat és szó nélkül ott hagynátok?
2016. okt. 12. 19:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tőlem már kérdezték meg randin, pedig vissza van vezetve a családfám nagyon-nagyon sokáig és egyetlen cigány sincs benne. :D Az tény, hogy kimegyek 15 percre a napra és szép kreol leszek máris, de a hajam pl. világos, majdnem szőke és a vonásaim is tipikus kaukázusiak. (nem tudom, magyarul így mondják-e)

Én nem hajtottam el, nem rosszindulatból kérdezte, meg amúgy sem vagyok az, tehát nem érintett, de én speciel kinevettem. :D

2016. okt. 12. 22:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy egy zsidó fiút mit érdekli ez?
2016. okt. 13. 09:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Simán otthagynám, de előtte még beszólnék neki vmit, hogy mekkora tahó.
2016. okt. 13. 09:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Mer há ázs á gonozs mádzsár kucsá ne báncsá má segín dógos, sorgalmas cigánokat! Há dikk!

2016. okt. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!