Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
Briliáns.
Igen. Majd jön. :)
2016. okt. 2. 17:50
egy diszkó parkolójában történt 17 évesen, ő 21 volt, nem ismertem a srácot, azt hittem majd összejövünk meg minden, erre másnap írt hogy ebből sose lesz semmi xd a csók maga nem volt rossz, kicsit örültem is, hogy megtörtént, de csalódtam nagyon, amiért nem kellettem a fiúnak :(
2016. okt. 2. 17:53
Nem tudom, mivel első volt, nem volt összehasonlítási alap.
2016. okt. 2. 18:00
Rossz volt,alig vártam hogy kivegye a nyelvét a számból :P Pedig anno sok romantikus sorit néztem és azt hittem,hogy ez egy csodás érzés. Aztán persze később mikor megismerkedtem a mostani párommal vele ezt át tudtam érezni.Szóval megfelelő partner is kell hozzá,mert nem mindenki tud jól csókolni. Régen még lehet én is bénáskodtam,de gyakoroltam és már jól megy :D
2016. okt. 2. 18:04
Szornyu, 14 eves voltam es a srac konkretan bekapta az orromat, es vegig nyalazta az arcomat. Valami templom elott mentunk el es akkor erezte ugy, h ez a nagy pillanat:-))Egyebkent aranyos volt.
2016. okt. 2. 21:03
6/15 anonim válasza:
17 évesen egy fesztiválon egy külföldi fiúval akivel az aznap találkoztunk.
Tökéletes volt.
Kevesen mondjak hogy jó volt az első csokjuk, és ez valószínűleg azért van mert nagyon paráznak tőle előre és nem lazulnak el eléggé.
Szerintem akkor jó az első csók ha meglepetésszerűen jön. Akkor nincs időd agyalni azon hogy mit hogy kene csinálni és szépen belejossz a dologba. 😉
2016. okt. 2. 22:58
7/15 A kérdező kommentje:
El lehet rontani az elsőt? Vagy a fiú észre veszi ha nem csókolóztunk még vagy érdemes elmondani neki,hogy még nem csókolóztunk?
8/15 anonim válasza:
6os vagyok,
Szerintem szituációtol függ hogy elmondod e vagy sem. Nekem az illető nem tudta hogy ez az első csokom volt és örülök neki hogy nem tudta. Sőt, fel sem tűnt neki.
2016. okt. 6. 00:24
1! Magától jön. Nem tudja senki " elmagyarázni" ! :D
Az első nagyon fura volt! Mármint nem tervezett.. Láttam a srácon, hogy akarja... de nem merte, így én hajoltam oda, szerencsére mentette a helyzetet és" átvette a szerepet " , nem volt rossz, de olyan eget rengető sem.
Az első nagyon is élvezhető csókom évekkel ezután volt. :D
2016. okt. 15. 20:46
Annyira jó volt, hogy beleremegett a lábam
2016. okt. 30. 20:04
Kapcsolódó kérdések: