Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok,hol és hogyan történt,sima vagy nyelves csók volt,és meddig tartott?:)2013. jún. 27. 22:53
1/12 anonim válasza:
Nagyon nyálas, nyelves csók volt :D Kb fél percig és 14 éves voltam akkor.
2/12 anonim válasza:
Az első 16 éves koromban volt. Nyelves pusszancs volt :D És élveztem nagyon, jól csókolt a nő, a második nő még jobb volt 1 fokkal :D
3/12 anonim válasza:
elképesztő fantasztikus majdnem meghaltam olyan jó volt *-*
egy vasutt állomáson,sima csók,14 voltam,hát odajött és lesmárolt :p
4/12 anonim válasza:
nálunk történt és eszméletlen jó volt :) 16voltam.1óráig tartott annyira beleéltük magunkat.Persze nyelves volt és nagyon izgatott.Kb mint egy nyelv szex :))
5/12 anonim válasza:
16 voltam, játszótéren voltunk este, nyelves csók volt, jó volt mert attól kaptam akitől szerettem volna :)
7/12 anonim válasza:
Nyálas, hosszú, és a szobámban voltunk. Lehettem vagy 14 éves. :D
8/12 frank1997ize válasza:
Ovis kis p.ö.cs voltam már nem tudom hány éves legalább 5
a szomszéd csaj átjött és lesmárolt.
Nem tudtam akkor még mi az a csók abbahagyta megkérdeztem tőle mit csinálsz?
De mikor már tudtam mi az a csók után már élveztem a többit.
9/12 anonim válasza:
Huhh. 13 voltam. Legelső barátom eljött velem falunapokra, elvonultunk, és mikor egyedül voltunk csak úgy lesmárolt. Persze én nem tudtam hogy kéne ellenkeznem, úgyhogy megtörtént. Nem volt nagyon hosszú. Max pár perc. Nyálas volt, és semmi különöset nem éreztem, sőt nagyon sokáig nem is értettem, hogy miért szeretnek mások annyira csókolózni. Aztán persze az első igazi élvezetes csók után megértettem, de az kábé rá egy félévre történt, 14 évesen, egy teljesen más fiúval, és nagyon felizgatott.
10/12 anonim válasza:
Hat fura volt de jo volt es 14 evesen volt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!