Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt az első csókotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Kicsit tartok tőle, az az igazság. Mindenki béna?
2012. okt. 27. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a második.
2012. okt. 27. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:

jó volt, és szerintem nem is vette észre a fiú, hogy ez az első nekem

mert nem készültem rá, vagy izgultam rajta, hanem amikor jött a nagy pillanat, akkor puff bele, és tök jó volt

mert bele voltam esve a fiúba, és nem csak úgy járogattunk, hogy ne legyünk egyedül

2012. okt. 27. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem kellemes élmény volt. Elég tapasztalt volt a partnerem. És nem tudta hogy nekem az az első. Aztán megtanított.
2012. okt. 27. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
nyálas. bocsi, de nem vagyok a csók híve, nem igazán szeretem. olyan nagyon rossz állaga van az emberi nyelvnek, nagyon nem tetszik, de a szájrapuszi jöhet :)
2012. okt. 27. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem jött rá a párom, hogy először csókolóztam. ;) És le volt nyűgözve. Szóval nem mindenki béna, ne görcsölj, és próbáld lazára, lassúra, nemtúlnyelvesre venni.
2012. okt. 28. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyálas. :D Azt hittem, hogy az én hibám, de jó pár másik csók után úgy gondolom, hogy a srác is tapasztalatlan volt, hiába mondta, hogy neki ez sokadik. :)
2012. okt. 28. 00:42
 7/8 anonim ***** válasza:
hát átölelt,elkezdedte a nyakam puszilgatni,utána az arcom,és szájon csókolt:")
2012. okt. 28. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell tartanod tőle.Se én se a barátunk nem csókolóztunk még és az első alkalommal csak egy szimpla szájra puszit akartunk mert néha úgy köszöntünk el általában.De át ment csókká és eléggé meglepődtem mert nem számítottam rá és hirtelen az a tudat h ez az első csókom háát furi volt,de nagyon jó volt :).Az a fontos h ne görcsölj rajta :D csak a pillanatra figyelj,a töbi jön magától ne aggódj.
2012. okt. 28. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!