Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok, mikor volt, mi előzte meg közvetlen a csókot? Nemet és kort irjatok!
Rossz. Voltam vagy 16 éves, hazakísért és a kapu előtt történt. Még nem voltunk együtt és én nem is akartam semmit a pasitól, egy arca puszit akartam adni, de aztán meg ő megcsókolt. Sokkén ért kb :D
20/L
Nagy kerülgetés után 16 évesen lekaptam a lányt. Egy külső helyszínen voltunk, már esteledett. Korábban repültek a jelek ide-oda, jó darabig ment ezeknek a dekódolása. :D
Jó volt az első, bár a hölggyel már nem tartom a kapcsolatot.
14 éves voltam, a srác már fél éve tetszett, amikor végre elhívott randizni, hideg téli este volt, fáztam magához húzott és megcsókolt. Olyan tipikus filmekbe illő jelenetnek éreztem. Jó volt. :)
16/L
Azt hiszem 15 voltam, és egy koncert előtt volt az egyik gitárossal. :D
Nem volt se pozitív, se negatív, igazából abszolút semleges emlék.
21L
Uh irigyellek előttem lévő :P Ha az én kedvenc bandám gitárosa röppenne rám, asszem ott helyben meghalnék a boldogságától, hiába lehetnék a lánya is kb xD
Kérdésre válaszolva: 16 voltam, házibuliban történt egy nagggyon hideg kamrában, majdnem megfagytam!! XD De a csók az nagyon jó volt, életem legjobbja eddig :D
14 voltam Ő 16, 2 panelház közötti átjáróban, megragadta az alkaromat magához húzott majd hezitálás nélkül lekapott de olyan hévvel, hogy a fejem koppant a ház oldalán. Hogy közvetlenül mi előzte meg? Csak egy kérdés: "Smároltál már valaha?". Utána több mint fél órán keresztül zsibbasztottuk a szánkat közbe tanított, hogy legyek erőteljesebb, rámenősebb, és a kezeimet ne csak egy helyen "pihentessem" . Hihetetlen egy lány volt, és remek munkát végzett ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!