Hogy védekeztek szülés után közvetlen? Fogamzásgátlót nem szedhetek vérnyomásom miatt, a spirál meg ugye az első rendes menszesz kor teszik fel? Szülés után mikor jön meg az első mensi? Mikor aggodjak?
a Megszakításos módszer mennyire biztonságos?
8 hete szültem, és megszakítással voltunk együtt a férjemmel, mert már nem bírtunk egymással, a terhesség i teszt kimutatná ha valami baleset becsúszott volna?
NEm szoptatok, tejem nincs már.
mi mindíg is megszakitásossal.
csak akkor lettem terhes amikor terveztük a lányunkat :)
elsőre sikerült.
14 hónapos azóta is így védekezünk.
sikerrel eddig... LEKOPOGOM
Az óvszer volt a legkézenfekvőbb megoldás.
Nekem az első menstruációm 2,5 hónappal szülés után jött meg. De nem szoptattam, csak 1 hónapig.
Ja, és a dokim külön hangsúlyozta a 6 hetes kontrollon, hogy a megszakítás nem védekezés. Elég csupán egyetlen kis fickó,és már ott is a baba. Szóval szerintem használjatok óvszert, amíg nem menstruálsz!
Gumival.
A mensim az elsőnél 6 hónappal szülés után jött meg, a másodiknál 8 hónapra rá, de én szoptattam.
Mi kézzel-lábbal védekezünk. :)
Én szülés után 9 hétig véreztem,gyógyszerrel állították el,utána 3-4 hétre jött meg.
kedves kérdező!
a spirált már nem csak akkor rakják fel amikor menstruálsz. Én 4 éve szültem, nekem felrakták a 6 hetes kontrollon (vagyis majdnem 7 hetes voltam, és már nem volt vérzésem egyáltalán). A fiam 5 hónapig szoptattam. Kérdezd meg az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!