Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap lesz a barátommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz a barátommal a második randink és meg akar csókolni. Félek tőle. Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Holnap találkozunk és mondta hogy megakar csókolni, de ez nekem is és neki is az első lesz. Félek tőle hogy elfogom rontani meg hogy béna leszek, de ő is fél ettől. Nektek milyen volt az első? Hogy kell?
2014. aug. 10. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hányingerem volt utána és béna. Na és akkor? Minden megváltozott. Senki sem születik csókkirálynak.
2014. aug. 10. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
hát furcsa lesz az biztos..és lehet,hogy először nem fog tetszeni.. a lényeg valami olyasmi,hogy nyalogatni kell a másik nyelvét..meg játszani vele! mivel mindkettőtöknek az első lesz van esély rá,hogy kisebb bakik előfordulnak pl összeér a fogatok vagy hasonló.. velem is ez történt mivel amikor először csókolóztam a fiúnak is az első volt.. azt mondom sokat kell gyakorolni és egy idő után minden simán fog menni
2014. aug. 10. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Csak van olyan gondom hogy én fogszabályzós vagyok. AZ mennyire fog zavarni?
2014. aug. 10. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem annyira, csak ne csináld erőszakosan! :)
2014. aug. 10. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!