Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit tennétek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek, ha egy fiú az első randin olyat kérdezne tőletek, hogy "Te biztosan nem vagy cigány? "?

Figyelt kérdés
Azon nyomban felállnátok, a fejére öntenétek az italotokat és szó nélkül ott hagynátok?
2016. okt. 12. 19:08
1 2 3
 11/24 Gotland ***** válasza:

ma 19:19

Milyen problémád van a válaszommal?

2016. okt. 12. 19:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ki az a hülye aki ezt megkérdezi? A cigány elég sok fajtajelleget visel magán, könnyű felismerni őket messziről is. Kivéve az ún. "szőke cigányok", akik sokszor csont szőkék meg kékszeműek, mert úgy jött ki a lépés (általában német felmenők génjei miatt - öreganyám ilyen)
2016. okt. 12. 19:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Én csak felnevetnék, mert nálam is vaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa a fehérségem, de kifejezetten érdekelne, hogy miért merült fel benne ez a kérdés.
2016. okt. 12. 19:24
 14/24 Sunshinedoll ***** válasza:

Nyilván nem érezném sértőnek, mert szerintem ebben semmi sértő nincs (kivéve ha valaki rasszista, az biztos sértőnek veszi), de ilyet kérdezni baromi nagy előítéletre vall, úgyhogy faképnél hagynám.

Egyébként engem egy arab srác c-gányozott le egyszer, miután elutasítottam és így akart sértegetni :D Képen röhögtem.

2016. okt. 12. 19:41
 15/24 anonim ***** válasza:
nekem bejönnek a cigánylányok, én biztosan nem tennék fel ilyen kérdést
2016. okt. 12. 19:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Rosszul esne, mivel a külsőm alapján abszolút nem gondolhat cigánynak, következésképpen a viselkedésem cigányos.
2016. okt. 12. 20:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Vagy a beszédem.
2016. okt. 12. 20:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Ki a gonoszrasszistább: aki ezt megkérdezi, vagy aki felháborodik, ha megkérdezik tőle? :D lol
2016. okt. 12. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem velem történt meg, de van olyan ismerősöm, aki ezt megtette.

A gyanú ott jogos volt (minden rosszindulat nélkül egyébként én meg vagyok győződve róla, hogy tényleg vannak felmenői a csajnak :D), szóval a srác simán megkérdezte ezt a csajtól, amikor randizni kezdtek. Igen, azért tette, mert bevallottan soha nem kezdene cigány nővel - nagyonmagyar, nagyonhungarista pasi, ránézésre látszik rajta. Az adott szubkultúránál szerintem ez nem meglepő.

Esetében a csaj elmagyarázta (hogy mekkora sértődéssel, azt nem tudom), hogy ő egészen magyar, csak hát gyorsan barnul a napon, mert olyan a bőre. (:DD) Az ismerkedést nem befolyásolta a dolog, utána összejöttek.

Nyilván, aki egy kopasszal jön össze, az nem fog meglepődni rajta, hogy az illető elítéli az egyéb rasszokat.

(Persze, nyilván, lehet valaki rasszista úgy, hogy nem látszik rajta ránézésre, úgy más a reakció is.)

Én személy szerint nem biztos, hogy kapásból asztalt borítanék, persze attól is függ, hogy milyen apropóból kérdezi ezt az illető. Elmagyaráztatnám vele a kérdés okát - ha vakgyűlöleten kívül egyebet is tud mondani, akkor nem feltétlen rossz pont. De a válasz mindenképp sokat elárul az illető személyiségéről, nézeteiről.

(Párkapcsolatban amúgy nem szeretek politizálni, de nem mindegy, hogy mennyire vagyunk toleránsak egymással szemben.)

2016. okt. 12. 21:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Fehér szőke hajjal, kék szemekkel, százhetvenöt centivel, falfehér bőrrel bajosan :D Egyszer valami részeg állat egy bulin erősködött hogy a nevem zsidó eredetű (valójában német, de nem álltam neki Mária Teréziáról előadást tartani), az volt az egyetlen "faj jellegűnek" szánt támadás ellenem. Jó hangosan elküldtem melegebb éghajlatra, hogy mások is hallják.. jöttek is leállítani, mert sajnos agresszív is volt. Vicces, mert a bakancsom miatt ált a másik oldalt nézik ki belőlem, noha én letojok mindent, csak a követező kajálás érdekel.
2016. okt. 12. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!