Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha egy fiú az első randin olyat kérdezne tőletek, hogy "Te biztosan nem vagy cigány? "?
ma 19:19
Milyen problémád van a válaszommal?
Nyilván nem érezném sértőnek, mert szerintem ebben semmi sértő nincs (kivéve ha valaki rasszista, az biztos sértőnek veszi), de ilyet kérdezni baromi nagy előítéletre vall, úgyhogy faképnél hagynám.
Egyébként engem egy arab srác c-gányozott le egyszer, miután elutasítottam és így akart sértegetni :D Képen röhögtem.
Nem velem történt meg, de van olyan ismerősöm, aki ezt megtette.
A gyanú ott jogos volt (minden rosszindulat nélkül egyébként én meg vagyok győződve róla, hogy tényleg vannak felmenői a csajnak :D), szóval a srác simán megkérdezte ezt a csajtól, amikor randizni kezdtek. Igen, azért tette, mert bevallottan soha nem kezdene cigány nővel - nagyonmagyar, nagyonhungarista pasi, ránézésre látszik rajta. Az adott szubkultúránál szerintem ez nem meglepő.
Esetében a csaj elmagyarázta (hogy mekkora sértődéssel, azt nem tudom), hogy ő egészen magyar, csak hát gyorsan barnul a napon, mert olyan a bőre. (:DD) Az ismerkedést nem befolyásolta a dolog, utána összejöttek.
Nyilván, aki egy kopasszal jön össze, az nem fog meglepődni rajta, hogy az illető elítéli az egyéb rasszokat.
(Persze, nyilván, lehet valaki rasszista úgy, hogy nem látszik rajta ránézésre, úgy más a reakció is.)
Én személy szerint nem biztos, hogy kapásból asztalt borítanék, persze attól is függ, hogy milyen apropóból kérdezi ezt az illető. Elmagyaráztatnám vele a kérdés okát - ha vakgyűlöleten kívül egyebet is tud mondani, akkor nem feltétlen rossz pont. De a válasz mindenképp sokat elárul az illető személyiségéről, nézeteiről.
(Párkapcsolatban amúgy nem szeretek politizálni, de nem mindegy, hogy mennyire vagyunk toleránsak egymással szemben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!