Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aggódnom kéne amiért még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne amiért még nem vette le az exe képeit?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival, aki nem rég dobta ki az exbarátnőjét. A csaj békülni akart eleinte (ezt a pasi mesélte), de ő elküldte. Közben elmondta nekem a lányt kb mindennek. Kérdezgettem, hogy biztos nem akarja-e visszafogadni a lányt, de azt mondta, hogy nem, mert már nem szerelmes belé. A közös képeik viszont fent voltak végig. Most nem tudom mit történt mert a lány letörölt mindent a Facebook profiljáról, de a pasi még mindig nem szedte le a képeket. Rákérdeztem, hogy ennek mi az oka és azt mondta, hogy majd leveszi ő is, ezen nem múlik semmi.

Aggódnom kéne? Minden nap ír nekem és holnapután már randizni is elhívott.

2016. okt. 11. 20:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az exbarátnő már letörölt mindent, de a pasinak még mindig kint vannak a képek...
2016. okt. 13. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok! De, egy kapcsolatot, akar milyen is volt, akár hogy is történt a szakítás, " meg kell gyászolni " időt kell hagyni, hogy kimenjen az emberből!

Jelenleg ebben Te tudsz neki a legtöbbet segíteni! Nemsokára randi ! Adj neki időt, ne a múltat és a volt barátnőjét hozd fel neki, hanem .. beszélj magadról - beszéltesd magáról ! Beszélgessek a jelenről - jövőről! :)

Ha majd együtt leszek, és netalán belájkolja egy - két lány képét, ne vágd be a hisztérikát, nem fogja szeretni !

Inkább ' tetszikelj be ' te meg két - három pasit! - megkönnyebbülsz. Ő meg ha látja, és zavarja.. leszokik a csajlájkolgatásról. Ilyen ez a celeb világ gyerekek!

2016. okt. 13. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Aggódnod kellene, mert ha az exét elmondta mindennek, akkor mit gondolsz rád milyen sor vár?
2016. okt. 13. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi bárkivel jobban jár, csak veled nem!
2016. okt. 13. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:

ez tényleg sz.r lehet amúgy.

Én nem teszek fel semmit magamról...páros képeket meg pláne nem tennék, nem naplózok én oda mindent.szerintem ellentétes pasi nem is illene hozzám.

2016. okt. 13. 12:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogy mitől értelmetlen számotokra, a hozzászólásom !? :D ( .... )

#12! Voltam! Privikre úgysem írok vissza, főleg ha provokatív / értelmetlenek.

2016. okt. 13. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de 5 éve én is így gondolkodtam, szóval tök okés...csak azóta még érettebb lettem
2016. okt. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!